MijnDNZB

Zorginstellingen

Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt bezighouden met waar je écht van houdt en goed in bent: zorg verlenen. Meld je aan en ga aan de slag!

 

Koppeling planningssysteem Nedap en MijnDNZB bezegelt samenwerking.

De ouderenzorgorganisatie Laurens uit Rotterdam e.o. werkte tot voor kort alleen met het eigen planningssysteem van techbedrijf Nedap N.V. Door dit planningssysteem te koppelen aan MijnDNZB werd het voor de planners van Laurens mogelijk om voor het inplannen van vaste, flex en freelance zorgprofessionals in één systeem te werken, Waardoor de aandacht uit kan gaan naar medewerker en cliënt.

Het verhaal van DNZB

Dankzij onze persoonlijke benadering hebben wij ons ontwikkeld tot één van de grootste bemiddelaars in de zorg. Benieuwd hoe wij dat hebben gedaan? Op deze pagina lees je alles over hoe wij te werk gaan en vooral waarom! 

Revelante nieuwsberichten

  Samenwerking Oldael ontplooit zich tot mooi partnership

   Nedap-koppeling MijnDNZB

    De Nachtzorg

    Ervaringen van onze opdrachtgevers

    Nieuwsgierig naar hoe onze klanten de samenwerking met ons ervaren? Beluister ze hieronder. 

    Tabitha

    Planner bij zorginstelling

    Jeanne

    Planner bij zorginstelling

    Declan

    Planner bij zorginstelling

    Direct aan de slag om jouw planning rond te krijgen?

    Neem contact met ons en we bespreken graag de mogelijkheden.

    Zo gaan wij voor je aan de slag!

    Van capaciteitsprobleem tot meer continuïteit en kwaliteit in jouw personeelsplanning.

    Neem contact op

    Via onze website neem je gemakkelijk contact met ons op. We nemen jouw aanvraag in behandeling en plannen vervolgens een kennismakingsgesprek in.

    Kennismaking

    We vinden het belangrijk om jouw organisatie goed te leren kennen, zodat we de juiste zzp’ers kunnen inzetten. We bespreken je vraag en willen ook graag weten hoe de perfecte zzp’er er voor jou uitziet.

    Diensten uitzetten

    We zetten jouw openstaande diensten uit in MijnDNZB. De opdrachten worden alleen aangeboden aan zzp’ers die passen binnen het gewenste profiel. Zo zorgen we ervoor dat we snel de juiste match kunnen maken.

    Op naar succes!

    Terwijl de zorgprofessionals voor je aan de slag gaan, zitten wij bij DNZB ook niet stil! Met de data die we uit MijnDNZB halen, zorgen we ervoor dat we zzp’ers zo efficiënt mogelijk kunnen inzetten. We letten hierbij op continuïteit en kwaliteit zodat jouw organisatie haar cliënten de meest optimale zorg kan bieden.