MijnDNZB

DNZB ontzorgt zzp’ers in de zorg

DNZB staat 24/7 klaar om jouw vragen te beantwoorden over het werken als zelfstandig zorgverlener.

Dit zijn de voordelen voor jou als je via DNZB aan de slag gaat!

Een handig systeem waar je alles in kunt regelen

Met MijnDNZB vind je niet alleen opdrachten die bij je passen, maar regel je ook met één druk op de knop je administratie!

Altijd een luisterend oor van jouw DNZB-team

Heb je een vraag of behoefte aan een praatje? De DNZB’ers staan altijd voor je klaar. Hoewel je als zelfstandige werkt, voelt het toch alsof je de leukste collega's hebt!

Lage bemiddelingskosten en maandelijkse uitbetaling

Bij DNZB werken we met lage bemiddelingskosten en krijg je maandelijks uitbetaald. Zzp’er zijn was nog nooit zo leuk én makkelijk!

In één oogopslag inzicht in de status van jouw bijscholing.

Als zzp’er in de zorg is (bij)scholing belangrijk. MijnDNZB geeft je een seintje als jouw (bij)scholing bijna verloopt. Zo kun jij tijdig zorgen voor vernieuwde certificaten.

Vind de diensten die bij jou passen.

Op basis van je profiel, woonplaats en wensen bieden wij jou diensten aan die bij je passen. Niet meer eindeloos scrollen door vacatures en opdrachten, maar snel vinden wat je zoekt!

Altijd ruimte voor persoonlijk contact.

Met MijnDNZB kun je veel regelen, maar persoonlijk contact staat bij ons nog altijd hoog in het vaandel. Heb je een vraag of wil je even kletsen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen!

MijnDNZB: jouw digitale assistent op het gebied van planning, facturatie en meer!

Zij gingen je voor

Bekijk hier de ervaringen van zzp’ers die bemiddeld worden via DNZB.

Danique

Verzorgende IG via DNZB

Eurodice

Helpende plus via DNZB

Nicole

Verpleegkundige via DNZB

Sosan

Verpleegkundige via DNZB

Wil jij aan de slag als zzp’er in de zorg?

Wij helpen je aan de opdrachten die bij jou passen. Benieuwd hoe het werkt? Dat zie je hier! 

1. Aanmelden als zzp’er

Via onze website meld je je gemakkelijk aan als zzp’er. Als je alle benodigde documenten hebt, kun je die, na ontvangst van jouw MijnDNZB-inloggegevens, direct uploaden. Zo zorgen we voor een snelle en soepele aanmelding.

2. Eerste kennismaking

Als we al jouw documenten compleet hebben, dan plannen we een intake in. Tijdens de intake maken we kennis, stellen we onze opdrachtgevers aan je voor, bespreken we de opdrachten die je graag zou willen en leggen we je uit hoe DNZB te werk gaat.

3. Op zoek naar een opdracht!

Via ons systeem MijnDNZB krijg je opdrachten aangeboden die passen bij jouw wensen. Zie je er één waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Accepteer de opdracht dan direct!

4. Je eerste opdracht

Tijd om aan de slag te gaan! Jij doet waar je goed in bent, terwijl wij ervoor zorgen dat de facturen worden gemaakt en je tijdig wordt uitbetaald.

Wat heb je nodig om als zzp'er in de zorg aan de slag te gaan!?

Onze opdrachten

Opdracht helpende en verzorgende IG Veenendaal en Woudenberg

Voor een grote organisatie in de regio’s Veenendaal en Woudenberg zijn wij op zoek naar verzorgende ig’ers en helpende voor 18 – 28 uur per week. Lees snel verder!

Periodeopdracht voor een helpende van april t/m oktober

Ben jij een enthousiaste zelfstandige zorgprofessional die graag intramuraal wil werken en zelf zijn/haar beschikbaarheid wil bepalen? Dan zoeken wij jou! Voor een organisatie in de regio Utrechtse Heuvelrug en omgeving zijn wij op zoek naar een helpende.

Woonachtig in Noord-Limburg, dan zijn wij op zoek naar jou!

In Tienray en Tegelen wordt zorg verleend aan ouderen. Binnen deze organisatie zijn wij op zoek naar alle niveaus die per direct aan de slag willen gaan. De diensten worden in overleg ingepland. Iets voor jou? Lees dan vlug verder!

Toppers voor de thuiszorg gezocht in Rotterdam!

Voor een thuiszorgorganisatie in Rotterdam zijn wij op zoek naar zelfstandige Verzorgende IG’ers of helpende plussers voor 20 – 24 uur per week. Je voelt je er prettig bij om bij de cliënten in hun eigen omgeving te werken en kunt goed inschatten welke zorg iemand op dat moment nodig heeft.

Thuiszorgtoppers gezocht vanaf Helpende plus Bavel en omstreken

Onze opdrachtgever in Bavel en omstreken is op zoek naar zelfstandige zorgprofessionals, met een afgeronde opleiding vanaf niveau Helpende plus. Je bent flexibel beschikbaar voor het rijden van thuiszorgroutes. De organisatie staat voor een persoonlijke benadering en werkt met kleine zelfstandige teams die elkaars kwaliteiten aanvullen. Iets voor jou? Lees dan snel door!

Thuiszorg toppers gezocht!

Voor meerdere zorgorganisaties in Den Haag en omstreken zijn wij op zoek naar helpende plussers, VIG’ers en Verpleegkundigen die voor minimaal 16 uur per week extramurale diensten zouden willen werken.

Periodeopdracht voor nachtdiensten Verzorgende IG / Verpleegkundige

Ben jij een enthousiaste zelfstandige zorgprofessional die graag intramuraal wil werken en zelf zijn/haar beschikbaarheid wil bepalen? Dan zoeken wij jou! Organisatie Voor een organisatie  in Utrecht en omgeving zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG voor periode opdracht tot minimaal eind september. Functie Ze zijn op naar een verzorgende IG die nachtdiensten kan […]

Opdracht helpende en verzorgende IG Veenendaal en Woudenberg

Voor een grote organisatie in de regio’s Veenendaal en Woudenberg zijn wij op zoek naar verzorgende ig’ers en helpende voor 18 – 28 uur per week. Lees snel verder!

Toppers voor de thuiszorg gezocht regio Rotterdam en Haaglanden

Voor een grote zorgorganisatie in Rotterdam, Delft en Den Haag en omstreken zijn wij op zoek naar een topper die per direct kan ondersteunen in de thuiszorg tot september. De organisatie werkt met zelfsturende teams en je spreekt dus samen met het team je diensten af. Iets voor jou? Lees dan snel door!

Veel gestelde vragen van zzp'ers

Via onze website kan je de lange termijn opdrachten terug vinden. Staat jouw perfecte opdracht er niet tussen? Neem dan contact op met de planners van DNZB.

In de MijnDNZB-app kan je onder het kopje ‘Administratie’ de facturen terugvinden. De facturen van de gewerkte diensten en de bemiddelingsfee facturen kunnen hier gedownload worden.

Via de MijnDNZB-app kan je zelf kiezen welke dienst het beste voor jou uitkomt. Op deze manier kan jij zelf jouw rooster samenstellen. Ideaal!

DNZB in cijfers

+ 0

Opdrachtgevers

+

Zzp'ers

jaar

Ervaring