Over DNZB

U bent hier : Home / Over DNZB

Meer handen aan het bed voor hetzelfde geld!

Dat is waar DNZB zich al jaren voor inzet.

Efficiënt en service gericht

Meer handen aan het bed voor hetzelfde geld! Gezien alle veranderingen in de zorg is het enorm belangrijk dat de zorg betaalbaar blijft. Door het digitaliseren van het vraag en aanbodproces, kunnen wij onze tarieven zeer laag houden.

DNZB werkt met een online platform: MijnDNZB.

Vraag en aanbod sluiten beter op elkaar aan, doordat de interesses en beschikbaarheid van de ZZP’er in MijnDNZB staan, en de zorginstelling direct de geïnteresseerde en beschikbare ZZP’er via MijnDNZB kan benaderen. Hierdoor krijgt de ZZP’er meer binding met een locatie/ of afdeling waardoor de kwantiteit en kwaliteit van de zorg toeneemt.

Transparant

Bent u een ZZP’er en op zoek naar een betrouwbare opdrachtgever? Of juist een opdrachtgever die op zoek is naar betrouwbare ZZP’ers die kwaliteit leveren? Hoe vindt u elkaar? En hoe kunt u zich als ZZP’er onderscheiden van de massa? Daar is nu een antwoord op! Met een krachtig platform dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van ZZP’ers, opdrachtgevers en bemiddelaars inzichtelijk maakt: zzp.tevreden.nl! DNZB werkt sinds april 2016 samen met zzp.tevreden.

Intakegesprek

Met ZZP’ers of potentiele ZZP’ers die zich willen inschrijven volgt eerst een kennismakingsgesprek/intakegesprek. Tijdens dit gesprek wordt er gekeken of de ZZP’er en DNZB iets voor elkaar kunnen betekenen. DNZB streeft ernaar om vraag en aanbod zo goed mogelijk op elkaar aan te laten sluiten.

Landelijke dekking

DNZB streeft naar een landelijke dekking. Om die reden werkt DNZB met een franchiseformule. Hierdoor kan DNZB haar diensten breed aanbieden. Op onze interactieve DNZB-kaart worden alle locaties weergegeven.

Het team van DNZB

Maak kennis met onze medewerkers.

DNZB
Hoofdkantoor

Marcel

DNZB
Hoofdkantoor

Michelle

DNZB
Den Haag

Bart

DNZB
Drechtsteden

Susan

DNZB
Breda

Rob

DNZB
Rotterdam

Danielle

DNZB
Eindhoven - Tilburg

Twan

DNZB
Utrecht

Marc

DNZB
Zeeland

Paul

DNZB
Nijmegen

Natasja

DNZB
Limburg

Camille

DNZB
Rotterdam

Milou

DNZB
Arnhem - Apeldoorn

Guus

DNZB
Hoofdkantoor

Lizzy

DNZB
Rotterdam

Mitchell

DNZB
Amsterdam

Dirk

DNZB
Haarlem

Tanja

DNZB
Hoofdkantoor

Jeffrey

DNZB
Amsterdam

Max

DNZB
Zoetermeer

Sanjay

DNZB
Den Haag

Charlotte

DNZB
Amsterdam

Suzan

DNZB
Rotterdam

Hellen

DNZB
Hoofdkantoor

Liesbeth

DNZB
Den Haag

Madelief

DNZB
Zwolle

Jeanette

DNZB
Friesland

Jeanet