MijnDNZB

Over DNZB

Met meer dan 90 collega’s op meer dan 10 locaties door het hele land streven wij bij DNZB naar de juiste zorg, op het juiste moment. 

Het verhaal van DNZB

Dankzij onze persoonlijke benadering hebben wij ons ontwikkeld tot één van de grootste bemiddelaars in de zorg. Benieuwd hoe wij dat hebben gedaan? Op deze pagina lees je alles over hoe wij te werk gaan en vooral waarom! 

Marcel Smolders, oprichter van DNZB: “Persoonlijk contact staat bij ons altijd voorop.”

Ik ben ooit begonnen als Hoofd Financiën bij een thuiszorgorganisatie. Daar merkte ik dat er meer behoefte was aan flexibiliteit; zzp’ers zag ik als de oplossing. Zzp’ers zijn ontzettend goed in hun vak, maar toch merkte ik dat er vaak iets miste: kennis van het zakelijke gedeelte. Daarom ben ik in 2011 De Nederlandse Zorg Bemiddelaar (DNZB) gestart.

Marcel Smolders

Oprichter DNZB

Het DNZB DNA

dnzb-persoonlijk

Persoonlijk

Onze collega’s zijn open, betrokken, gezellig, sociaal en zijn altijd bereid om elkaar en onze klanten te helpen waar nodig.

dnzb-dynamisch

Dynamisch

De zorg staat nooit stil. Door onze flexibiliteit, oplossingsgerichtheid en 24/7 bereikbaarheid zorgen wij ervoor dat onze klanten én collega’s altijd vooruit kunnen.

dnzb-servicegericht

Servicegericht

Wij zorgen voor continuïteit, kwaliteit en betaalbaarheid in de zorg. De klant staat bij ons centraal. Toegankelijkheid en betrouwbaarheid zijn onmisbare eigenschappen voor een echte DNZB'er.

dnzb-innovatief

Innovatief

DNZB’ers zien kansen, zijn ambitieus en blijven zich ontwikkelen. Alleen zo kunnen we onze missie waarmaken!


De organisatie DNZB

De Nederlandse Zorg Bemiddelaar (DNZB) biedt zorginstellingen flexibele, betaalbare en gekwalificeerde zorgcapaciteit. Of het nu gaat om een structureel tekort aan personeel of het opvullen van plotselinge tekorten vanwege zwangerschapsverlof, ziekteverzuim of (onverwachte) piekdruktes. 

Voor zelfstandige zorgverleners heeft DNZB een groeiend portfolio aan zorginstellingen waar zij direct aan de slag kunnen. Daarnaast ondersteunt DNZB de zzp’er bij het vinden van de juiste opdracht en het zelfstandig ondernemerschap. 

Missie en visie

De missie van DNZB is: ‘Samen maken we de zorg beter!’ 

DNZB bemiddelt tussen zorginstellingen en zelfstandige zorgprofessionals om de optimale match tussen vraag en aanbod te realiseren. 

De visie van DNZB is: de beste zorgbemiddelaar zijn in Nederland die staat voor continuïteit, kwaliteit en betaalbaarheid in de vraag naar flexibel personeel in de zorg. 

Wil je meer weten? Loop dan vooral eens binnen op één van onze locaties. Dankzij onze landelijke dekking is er altijd een DNZB kantoor bij jou in de buurt. Je bent van harte welkom!

Samen maken we de zorg beter!

DNZB in cijfers

0

Medewerkers

Om hun flexibele schil te managen

+/-

Mensen geholpen vandaag

Om hun flexibele schil te managen

Gemiddelde leeftijd

Om hun flexibele schil te managen

Bedrijfsvideo DNZB

Bedrijfsvideo DNZB

Video afspelen

Een kijkje op het hoofdkantoor

Onze vacatures

Intercedent – Eindhoven

Ben jij ambitieus, communicatief sterk en klaar voor een nieuwe uitdaging als intercedent? Wil je werken bij de zorgbemiddelaar die staat voor continuïteit, kwaliteit en betaalbaarheid in de zorg? Dan is dit de baan voor jou!

Intercedent – Oisterwijk

Ben jij ambitieus, communicatief sterk en klaar voor een nieuwe uitdaging als intercedent? Wil je werken bij de zorgbemiddelaar die staat voor continuïteit, kwaliteit en betaalbaarheid in de zorg? Dan is dit de baan voor jou!

Open sollicitatie

Staat er op dit moment geen passende vacature voor jou op onze
website, maar ben je wel enthousiast over ons bedrijf of zou je graag stage bij
ons willen lopen? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar ons toe via
onderstaand formulier. Geef zo goed mogelijk aan waar je naar op zoek bent.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken!

Luister naar ervaringen uit de zorgbranche​

Mitchell

Regiomanager DNZB

Yara

Accountmanager DNZB

Declan

Planner bij zorginstelling

Danique

Verzorgende IG via DNZB

Sosan

Verpleegkundige via DNZB