MijnDNZB

Marcel Smolders, oprichter van DNZB

“Persoonlijk contact staat bij ons altijd voorop.”

Ik ben ooit begonnen als Hoofd Financiën bij een thuiszorgorganisatie. Daar merkte ik dat er meer behoefte was aan flexibiliteit; zzp’ers zag ik als de oplossing. Zzp’ers zijn ontzettend goed in hun vak, maar toch merkte ik dat er vaak iets miste: kennis van het zakelijke gedeelte. Daarom ben ik in 2011 De Nederlandse Zorg Bemiddelaar (DNZB) gestart. Een serviceorganisatie die zelfstandigen in de zorg ondersteunt bij het ondernemerschap en tegelijkertijd de zorginstellingen de flexibiliteit biedt die zij nodig hebben.

Landelijke dekking en een langetermijnvisie

Na 12 jaar DNZB werken we inmiddels met 90 collega’s op 10 verschillende locaties door heel Nederland. Door deze landelijke dekking zijn we altijd in de buurt en bereikbaar voor zowel de zzp’ers als de zorginstellingen. Persoonlijk contact staat bij ons voorop en daarom is deze landelijke dekking ook zo van belang.

Met onze dienstverlening bieden we continuïteit, kwaliteit en betaalbaarheid in de zorg. We streven ernaar om de flexibele schil samen met de zorginstellingen zo efficiënt mogelijk in te richten. We hebben ons na al die jaren ontwikkeld tot een autoriteit in de markt en weten goed wat er speelt in de branche om zorginstellingen van een zo goed mogelijk advies te kunnen voorzien.

Een goed systeem, maar altijd persoonlijk contact

Om het werken met een flexibele schil zo makkelijk mogelijk te maken, hebben wij ons eigen softwaresysteem MijnDNZB ontwikkeld. Hiermee wordt vraag en aanbod gedigitaliseerd. MijnDNZB biedt zorginstellingen direct inzicht in de voor hen beschikbare zzp’ers en biedt zzp’ers inzicht in de openstaande opdrachten. Daarnaast worden er veel processen door MijnDNZB geautomatiseerd, waardoor zzp’ers zich kunnen focussen op waar zij écht goed in zijn, namelijk: zorg verlenen!

Binnen DNZB realiseren wij ons maar al te goed dat zorgprofessionals echte mensen-mensen zijn, net als de medewerkers van DNZB zelf. Daarom staat persoonlijk contact bij ons nog altijd voorop. Bij het team van DNZB kun je altijd terecht, want alleen sámen kunnen we de zorg beter maken!

BEELDWERK | DNZB