MijnDNZB

Werken bij DNZB

Ben jij ambitieus, betrokken en flexibel? Wil je werken bij de zorgbemiddelaar die staat voor continuïteit, kwaliteit en betaalbaarheid in de zorg? Bekijk dan snel onze vacatures!

Het DNZB DNA

dnzb-persoonlijk

Persoonlijk

Onze collega’s zijn open, betrokken, gezellig, sociaal en zijn altijd bereid om elkaar en onze klanten te helpen waar nodig.

dnzb-dynamisch

Dynamisch

De zorg staat nooit stil.
Door onze flexibiliteit, oplossingsgerichtheid en 24/7 bereikbaarheid zorgen wij ervoor dat onze klanten én collega’s altijd vooruit kunnen.

dnzb-servicegericht

Servicegericht

Wij zorgen voor continuïteit, kwaliteit en betaalbaarheid in de zorg. De klant staat bij ons centraal. Toegankelijkheid en betrouwbaarheid zijn onmisbare eigenschappen voor een échte DNZB'er.

dnzb-innovatief

Innovatief

DNZB’ers zien kansen, zijn ambitieus en blijven zich ontwikkelen. Alleen zo kunnen we onze missie waarmaken!

Robin Wessels: “Wat werken bij DNZB zo leuk maakt? Dat is toch echt het samengevoel!”

Je kunt altijd bij je collega’s terecht en je staat nooit ergens alleen voor. Het mooie is dat, ondanks de snelle groei die we doormaken, dit gevoel van saamhorigheid nooit is veranderd. Veel collega’s hebben ook een hechte band met elkaar, wat een fijne werksfeer creëert.”

Robin Wessels

Senior HR-manager

Wat onze collega's zeggen over DNZB

Mitchell

Regiomanager DNZB

Dominic

Accountmanager DNZB

Ilona

Intercedent DNZB

Yara

Accountmanager DNZB

Meer ontdekken over DNZB als werkgever

Arbeidsvoorwaarden

Wij zijn continu in ontwikkeling. DNZB heeft voor haar werknemers een mooi pakket aan standaard arbeidsvoorwaarden ontwikkeld.

Cultuur

Wie zit er achter ons succes? De DNZB’ers! Wij geloven dat een groot deel van ons succes in onze bedrijfscultuur verborgen zit. Als je bij DNZB werkt, beschik je namelijk over het DNZB DNA.

Persoonlijke ontwikkeling

Bij DNZB wordt veel tijd en aandacht besteed aan opleiding en ontwikkeling. We bieden verschillende mogelijkheden aan zodat jij je binnen onze organisatie verder kan ontplooien.

Maak kennis met alle DNZB'ers

DNZB in cijfers

0

Locaties

DNZB heeft 12 locaties met enthousiaste DNZB'ers door het gehele land.

Vakantiedagen

Bij DNZB ontvang je 30 vakantiedagen, want ook je rust pakken is erg belangrijk.

+/-

Collega's

Waarbij professionaliteit, openheid en gezelligheid centraal staat.

Onze vacatures

Intercedent – Oisterwijk

Ben jij ambitieus, communicatief sterk en klaar voor een nieuwe uitdaging als intercedent? Wil je werken bij de zorgbemiddelaar die staat voor continuïteit, kwaliteit en betaalbaarheid in de zorg? Dan is dit de baan voor jou!

Manager Innovatie – Maassluis

Ben jij een gedreven en visionaire leider die barst van de ideeën en passie voor innovatie? Wil jij bijdragen aan de toekomst van zorgbemiddeling en een positieve impact maken in de zorgsector? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Accountmanager – Oisterwijk

Heb je lef en ben je een kei in het onderhouden van klantrelaties en wil je werken bij de zorgbemiddelaar die staat voor continuïteit, kwaliteit en betaalbaarheid in de zorg? Dan is dit de baan voor jou!