MijnDNZB

“Een échte DNZB’er!? Je bent het of je bent het niet…”

Wie zit er achter ons succes? De DNZB’er!

Wij geloven dat een groot deel van ons succes in onze bedrijfscultuur verborgen zit. Als je bij DNZB werkt beschik je namelijk over het DNZB DNA. We vroegen onze collega’s door middel van diverse bewustwordingssessies: Wie zijn we? En wat kenmerkt onze cultuur? Veel verschillende antwoorden, maar de hoofdlijnen waren duidelijk en hebben we met elkaar kunnen samenvoegen tot de volgende 4 kernwaarden: persoonlijk, dynamisch, servicegericht en innovatief. 

Het DNZB DNA

dnzb-persoonlijk

Persoonlijk

Onze collega’s zijn open, betrokken, gezellig, sociaal en zijn altijd bereid om elkaar en onze klanten te helpen waar nodig.

dnzb-dynamisch

Dynamisch

De zorg staat nooit stil. Door onze flexibiliteit, oplossingsgerichtheid en 24/7 bereikbaarheid zorgen wij ervoor dat onze klanten én collega’s altijd vooruit kunnen.

dnzb-servicegericht

Servicegericht

Wij zorgen voor continuïteit, kwaliteit en betaalbaarheid in de zorg. De klant staat bij ons centraal. Toegankelijkheid en betrouwbaarheid zijn onmisbare eigenschappen voor een échte DNZB'er.

dnzb-innovatief

Innovatief

DNZB’ers zien kansen, zijn ambitieus en blijven zich ontwikkelen. Alleen zo kunnen we onze missie waarmaken!


Wervings- en selectiebeleid

We nemen ons wervings- en selectiebeleid erg serieus, zodat we alleen de juiste talenten aannemen die ons DNA bezitten. We willen onszelf steeds verbeteren en de beste zorgbemiddelaar van Nederland zijn, dit kan alleen met de juiste mensen en de beste match!

 

Meten is weten

Jaarlijks worden er korte enquêtes uitgestuurd om te peilen of het personeel tevreden is met DNZB als werkgever. Wat speelt er op de werkvloer en waar hebben onze mensen behoefte aan? Dat zijn vragen die we graag doorlopend monitoren. Dat we goed op weg zijn blijkt wel uit het gemiddelde rapportcijfer wat we als werkgever van de DNZB’ers ontvangen hebben, namelijk een dikke 8,1 én een eNPS score van 34!

 

Ontspanning

Bij DNZB wordt er hard gewerkt, maar ook zeker flink met elkaar gelachen en ontspannen. Op vrijdagmiddag wordt er om 16:00 uur een lekker drankje op je bureau geserveerd om het laatste uurtje van de week goed af te kunnen ronden. Uiteraard luiden we het weekend graag in met een vrijdagmiddagborrel in onze eigen skihut. Verder worden er tal van evenementen door heel het land georganiseerd, denk aan:

  • Teambuilding activiteiten
  • Sportevenementen
  • Feesten
  • Kerstdiner