MijnDNZB

Robin Wessels

Senior HR-manager:

“Wat werken bij DNZB zo leuk maakt? Dat is toch echt het samengevoel!”

“Ik ben in november 2020 begonnen bij DNZB in de gecombineerde functie van HR- en marketingmanager. Doordat we ontzettend hard groeien en we graag de volle aandacht aan onze collega’s willen blijven geven, hebben we de afdelingen in 2022 gesplitst en ben ik mij volledig gaan focussen op HR. Zo willen we ervoor zorgen dat onze collega’s elke dag met plezier naar hun werk gaan en zij kunnen doen waar ze goed in zijn maar vooral waar zij veel energie van krijgen! Persoonlijke aandacht staat bij DNZB centraal; zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers.

Wat werken bij DNZB zo leuk maakt? Dat is toch echt het ‘samengevoel’: je kunt altijd bij je collega’s terecht en je staat nooit ergens alleen voor. Het mooie is dat ondanks de snelle groei die we doormaken, dit gevoel van saamhorigheid nooit is veranderd. Veel collega’s hebben ook een hechte band met elkaar, wat een fijne werksfeer creëert.”

Een team vol hardwerkende, ambitieuze en behulpzame collega’s  

“Ik omschrijf onze collega’s als hardwerkende, ambitieuze mensen die graag anderen willen helpen. Het leuke is dat we allemaal op een bepaalde manier op elkaar lijken, hetzelfde DNA hebben. Dat DNA hebben we inmiddels bekroond tot het DNZB DNA wat bestaat uit de eigenschappen: persoonlijk, dynamisch, servicegericht en innovatief. Het persoonlijke uit zich in het dagelijkse contact dat wij hebben met de zelfstandige zorgprofessionals, de zorginstellingen en met elkaar als collega’s. We zijn sociaal, eerlijk, betrokken en denken graag mee. Het dynamische vertaalt zich in het feit dat we energiek, flexibel en 24/7 bereikbaar zijn. Bij servicegerichtheid moet je denken aan de vriendelijke, toegankelijke en betrouwbare kant van onze collega’s en het innovatieve zit hem vooral in het vooruitstrevende en de ambitie van onze collega’s om de beste te willen zijn! Wanneer deze eigenschappen bij jou passen als mens en als collega, zal je bij DNZB een fijne werkplek vinden!

Veel kansen en een goede dosis gezelligheid

“Werken bij DNZB betekent werken bij een organisatie waar ontzettend veel doorgroeimogelijkheden zijn. Veel collega’s zijn hier als stagiair of intercedent begonnen en in de loop der jaren doorgegroeid naar diverse functies. Veel collega’s zitten door hun ambitie en inzet nu op posities waar zij ontzettend trots op mogen zijn. We hebben voor verschillende functies in onze organisatie opleidingstrajecten samengesteld. De combinatie van trainingen en de dagelijkse praktijk zorgen ervoor dat collega’s zich snel kunnen ontwikkelen . Daarnaast organiseren we introductiedagen en hebben we een onboarding programma voor onze nieuwe medewerkers. We vinden het belangrijk dat al onze collega’s weten waar onze missie en visie vandaan komen, zodat iedereen het gevoel heeft dat zij écht onderdeel uitmaken van ons bedrijf en zich welkom voelen bij de DNZB familie.

Naast hard werken wordt er ook genoeg tijd vrijgemaakt voor gezelligheid! Bij DNZB is het nooit saai. Op het hoofdkantoor in Maassluis hebben we een skihut nagebouwd, waar we op vrijdagmiddag regelmatig met elkaar borrelen. Daarnaast organiseren we diverse personeelsevenementen per jaar om je collega’s ook op een andere manier te leren kennen. Naast het geven van feestjes, geeft DNZB met geregelmaat wat leuks aan de medewerkers; er wordt geen feestdag of verjaardag bij DNZB overgeslagen. Het zijn de kleine dingen die het doen…. En die kleine dingen zorgen ervoor dat je naast het harde werken ook samen je successen viert.