MijnDNZB

Partnership

zorginstellingen-header-crop

Wij, De Nederlandse Zorg Bemiddelaar (DNZB), bieden een samenwerking waar continuïteit, kwaliteit en betaalbaarheid centraal staan.

De huidige complexiteit en krapte in de arbeidsmarkt vragen meer dan een klant-leverancier relatie. Bij DNZB kijken we verder dan het bieden van een kortetermijnoplossing voor capaciteitsproblemen. Dit doen wij als volgt:

Als samenwerkingspartner starten wij met het analyseren van het planningsproces. Vervolgens onderzoeken wij de kwaliteit en de financiële resultaten. Tot slot maken wij een verbetervoorstel en onderbouwen dit met een klantcase.

Onze dienstverlening bestaat uit:

  • Onnodige handmatige werkprocessen worden geautomatiseerd om tijd en kosten te besparen;
  • Het aansturen op een gezonde verhouding tussen vast- en flexibel personeel;
  • Structureren van het roosterbeleid;
  • Het verhogen van de productiviteit van extern personeel en zorgen voor doelmatige inzet.

Door onze landelijke dekking is er altijd een kantoor bij jou in de buurt. Het waarborgen van persoonlijk contact blijft onze grootste kracht in het realiseren van de juiste match tussen zorgorganisatie en zorgprofessional. 

Zo gaan wij voor je aan de slag!

Van capaciteitsprobleem tot meer continuïteit en kwaliteit in jouw personeelsplanning.

Neem contact op

Via onze website neem je gemakkelijk contact met ons op. We nemen jouw aanvraag in behandeling en plannen vervolgens een kennismakingsgesprek in.

Kennismaking

We vinden het belangrijk om jouw organisatie goed te leren kennen, zodat we de juiste zzp’ers kunnen inzetten. We bespreken je vraag en willen ook graag weten hoe de perfecte zzp’er er voor jou uitziet.

Diensten uitzetten

We zetten jouw openstaande diensten uit in MijnDNZB. De opdrachten worden alleen aangeboden aan zzp’ers die passen binnen het gewenste profiel. Zo zorgen we ervoor dat we snel de juiste match kunnen maken.

Op naar succes!

Terwijl de zorgprofessionals voor je aan de slag gaan, zitten wij bij DNZB ook niet stil! Met de data die we uit MijnDNZB halen, zorgen we ervoor dat we zzp’ers zo efficiënt mogelijk kunnen inzetten. We letten hierbij op continuïteit en kwaliteit zodat jouw organisatie haar cliënten de meest optimale zorg kan bieden.