MijnDNZB

Vind jouw zorgopdracht

Ik ben een

Ik werk het liefst

In de regio

90 opdrachten

Algemeen verpleegkundige met ziekenhuiservaring gezocht!

Voor een ziekenhuis in Den Haag zijn wij op zoek Verpleegkundigen met minimaal drie jaar recente ziekenhuis ervaring. De organisatie heeft jaren ervaring binnen deze specialisatie en ze kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Avond en Nachtdiensten intramuraal voor de regio Beuningen en Nijmegen

Ben jij een enthousiaste zelfstandig zorgprofessional die graag werkt met de PG-bewoners. De opdrachten zijn langdurig diensten en worden in overleg met jou vastgesteld.

Begeleider Jeugd omgeving Nijmegen

Voor een grote organisatie in de regio Nijmegen zijn wij op zoek naar een begeleiders en pedagogisch medewerkers voor de jeugd.

Begeleiders gezocht omgeving Helmond voor een opdracht in de gehandicaptenzorg

Ben jij een enthousiaste zelfstandige zorgprofessional en werk je graag als begeleider in de gehandicaptenzorg? Dan helpt team DNZB jou graag verder!

Begeleiders, verpleegkundige en verzorgende IG gezocht voor een lange termijnopdracht in de gehandicaptenzorg

Ben jij een enthousiaste zelfstandige zorgprofessional en sta je open voor een lange termijnopdracht? Dan helpt team DNZB jou graag verder! Voor een aantal woonhuizen bij een organisatie in Veldhoven zoeken wij begeleiders, verpleegkundige en VIG’ers voor 24-32 uur per week.

Ben jij een flexibele zzp’er voor periode-opdrachten in de regio Eindhoven?

Ben jij die flexibele zorgprofessional in het bezit van je 3IG of Verpleegkundige diploma en werk je graag openstaande diensten intra- en/of extramuraal? Dan helpt team DNZB jou graag verder!

Diensten voor de woonzorg liefhebber omgeving Den Haag!

Voor meerdere zorgorganisaties in Den Haag en omstreken zijn wij op zoek naar helpende (plussers), VIG’ers en Verpleegkundigen die voor minimaal 12 uur per week intramurale diensten zouden willen werken.

Enthousiaste thuiszorgprofessionals gezocht vanaf Helpende plus Zevenbergen

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar zelfstandige zorgprofessionals, met een afgeronde opleiding vanaf niveau Helpende plus. De organisatie vindt het belangrijk dat cliënten zoveel mogelijk eigen regie houden. Je biedt waardevolle zorg, die aansluit bij de behoefte en wensen van iedere unieke cliënt.

Flexibel inzetbare Verzorgende IG gevraagd Etten-Leur

Voor een van onze opdrachtgevers met vestigingen in Etten-Leur en omstreken zijn wij op zoek naar zelfstandige zorgprofessionals, met een afgeronde opleiding Verzorgende IG. Je verricht intramurale zorg. Op de locaties zijn kleinschalige woongroepen psychogeriatrie, somatiek en zorgappartementen aanwezig.

Flexibele zzp’ers gezocht voor de regio Eindhoven – Helmond!

Ben jij die flexibele zorgprofessional in het bezit van je 3IG of Verpleegkundige diploma en werk je graag openstaande diensten intra- en/of extramuraal? Dan helpt team DNZB jou graag verder!