MijnDNZB

Vind jouw zorgopdracht

Ik ben een

Ik werk het liefst

In de regio

65 opdrachten

VIG en Helpende (+) gezocht in Wijhe, Heine e.o.

Ben jij die flexibele zorgprofessional in het bezit van de juiste diploma’s? Dan helpt team DNZB jou graag verder! Voor een zorgorganisatie in omgeving zijn wij op zoek naar zorgprofessionals!

Helpende(+) en Verzorgende IG’ers gezocht voor vakantieperiodes!

Ben jij die flexibele zorgprofessional in het bezit van de juiste diploma’s? Dan helpt team DNZB jou graag verder! Voor een zorgorganisatie in Limburg zijn wij op zoek naar zorgprofessionals!

Periode opdracht zomer (Midden- en Zuid-Limburg, 24 uur p.w.)

Ben jij die flexibele zorgprofessional in het bezit van de juiste diploma’s? Dan helpt team DNZB jou graag verder! Voor een zorgorganisatie in Limburg zijn wij op zoek naar zorgprofessionals!

Helpende+ en Verzorgende IG gezocht in regio Helmond/Asten-Someren

Voor een groot aantal Lange Termijn Opdrachten in de omgeving Helmond/ Asten- Someren zijn we op zoek naar zorgtoppers met kwalificatieniveau Helpende plus en Verzorgende IG.

Gezocht zorgtoppers in de regio Helmond/ Asten- Someren met kwalificatieniveau Helpende + en Verzorgende IG

Voor een groot aantal Lange Termijn Opdrachten in de omgeving Helmond/ Asten- Someren zijn we op zoek naar zorgtoppers met kwalificatieniveau Helpende plus en Verzorgende IG. Qua uren is veel bespreekbaar en we denken met je mee. We horen graag welke doelgroepen in de VVT jouw het meeste aanspreken, zodat wij de passende opdrachten kunnen aanbieden (PG, Somatiek). Zou jij graag afwisseling willen, ook dit behoort tot de mogelijkheden.

Helpende en Helpende+ gezocht voor een opdracht Franeker!

Ben jij zzp’er met een Helpende (plus) diploma en wil jij 4 uursdiensten draaien op een prachtige locatie in Franeker? Dan zijn wij op zoek naar jouw!

Helpende+ en Verzorgende IG’ers gezocht voor PG afdelingen in Ermelo

Ben jij zzp’er met een Helpende plus of Verzorgende IG diploma en beschikbaar voor gemiddeld 16-24 uur in de zomer? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Begeleider EVB voor een periode opdracht

Voor een grote GGZ-organisatie in de regio Nijmegen zijn wij per direct op zoek naar een begeleider LVB voor een periode opdracht van 28-32 uur per week.

Helpende(+) gezocht voor kleinschalig wonen in Harderwijk

Ben jij zzp’er met een Helpende of Helpende Plus diploma en beschikbaar voor gemiddeld 16-24 uur in de zomer? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Verpleegkundige/EVV’er gezocht in Den Haag

Ben jij die flexibele zorgprofessional in het bezit van de juiste diploma’s? Dan helpt team DNZB jou graag verder! Voor een zorgorganisatie in omgeving Den Haag zijn wij op zoek naar zorgprofessionals!