MijnDNZB

Werken als zzp'er in Utrecht & omgeving?

Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt bezighouden met waar je écht van houdt en goed in bent: zorg verlenen. Meld je aan en ga aan de slag!

 

DNZB is jouw
bemiddelaar in de zorg

Wil jij aan de slag als zzp’er in de zorg? Meld je aan bij DNZB en ontdek ons aanbod aan losse diensten en langdurige opdrachten! Je zou morgen al een intakegesprek kunnen doen bij ons!

Onze opdrachten:

Helpende gezocht in Utrecht

Losse diensten | Periode opdrachten

Helpende +

Utrecht | Verschillende diensten

Verzorgende IG

Utrecht | Je bent flexibel inzetbaar

Meer dan 10.000 zzp'ers gingen je voor

Bekijk hier de ervaringen van zzp’ers die bemiddeld worden via DNZB.

Danique

Verzorgende IG via DNZB

Eurodice

Helpende plus via DNZB

Nicole

Verpleegkundige via DNZB

Sosan

Verpleegkundige via DNZB

Zo gaan wij voor je aan de slag!

Van capaciteitsprobleem tot meer continuïteit en kwaliteit in jouw personeelsplanning.

Neem contact op

Via onze website neem je gemakkelijk contact met ons op. We nemen jouw aanvraag in behandeling en plannen vervolgens een kennismakingsgesprek in.

Kennismaking

We vinden het belangrijk om jouw organisatie goed te leren kennen, zodat we de juiste zzp’ers kunnen inzetten. We bespreken je vraag en willen ook graag weten hoe de perfecte zzp’er er voor jou uitziet.

Diensten uitzetten

We zetten jouw openstaande diensten uit in MijnDNZB. De opdrachten worden alleen aangeboden aan zzp’ers die passen binnen het gewenste profiel. Zo zorgen we ervoor dat we snel de juiste match kunnen maken.

Op naar succes!

Terwijl de zorgprofessionals voor je aan de slag gaan, zitten wij bij DNZB ook niet stil! Met de data die we uit MijnDNZB halen, zorgen we ervoor dat we zzp’ers zo efficiënt mogelijk kunnen inzetten. We letten hierbij op continuïteit en kwaliteit zodat jouw organisatie haar cliënten de meest optimale zorg kan bieden.