Verpleegkundige niveau 4 en 5

Ben jij de enthousiaste zelfstandig zorgprofessional die graag voor langere termijn zich wil binden aan een ziekenhuis opdracht?  Heb je ruime ervaring in de ziekenhuis zorg en vind je het  fijn om op verschillende afdelingen te werken. Dan zoeken we jou!

Opdracht in het ziekenhuis voor verpleegkundige niveau 4/5

Voor een ziekenhuis in Den Haag zijn wij op zoek naar OK-personeel en (gespecialiseerde) verpleegkundigen (IC en SEH) voor 32 uur per week.

Het gaat om losse diensten en lange termijn opdrachten. Het gaat om zowel ochtend, avond als nachtdiensten!

MBO / HBO Verpleegkundige

Voor de afdeling cardiologie, long, shortstay en interne geneeskundige is er voor langere periode plaats voor een gedreven enthousiaste verpleegkundige. Ben jij een enthousiaste zzp’er met ervaring in het ziekenhuis? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Verpleegkundigen met ziekenhuiservaring gezocht!

Voor een bekend ziekenhuis in Den Haag zijn wij op zoek naar Verpleegkundigen voor minimaal 24 uur per week. Heb jij minimaal een jaar je diploma en een jaar ervaring? Dan is deze opdracht misschien wel wat voor jou!

Verpleegkundigen gezocht voor een ziekenhuis in de regio West-Brabant

Voor een ziekenhuis gelegen in regio West-Brabant zijn wij op zoek naar zelfstandige zorgprofessionals, vanaf niveau Verpleegkundige, die intramurale zorg willen verlenen. Je dient ervaring te hebben met werken in een ziekenhuis en wordt op verschillende afdelingen ingezet. Interesse? Lees dan snel door!

IC en SEH verpleegkundige gezocht!

Je gaat als Verpleegkundige aan de slag bij een ziekenhuis in Den Haag. Je gaat zelfstandig te werk binnen een ervaren team en krijgt voldoende ruimte om jezelf door te ontwikkelen

Gezocht Anesthesiemedewerker!

Voor een ziekenhuis in Den Haag zijn wij op zoek naar een Anesthesiemedewerker met recente ziekenhuis ervaring. De organisatie heeft veel oog voor jouw kwaliteiten, en helpen jou graag mee om jezelf zowel op werkgebied als persoonlijk vlak te ontwikkelen!