DNZB Limburg

U bent hier : Home / DNZB Limburg

DNZB Limburg

DNZB voor de regio Limburg en omstreken.

Mijn naam is Camille Appels, verantwoordelijk voor De Nederlandse Zorg Bemiddelaar in Limburg. Met ons team bouwen wij aan een goed netwerk van zelfstandige zorgprofessionals en organisaties. De Nederlandse Zorg Bemiddelaar is sinds mei 2016 actief op de Limburgse markt. Landelijk bestaan we al sinds 2010.

Ons primaire werk is natuurlijk het helpen van organisaties met het invullen van een tijdelijke zorgvraag. We doen daarom iedere dag ons uiterste best om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Daarnaast blijken veel zelfstandige verzorgenden en verpleegkundigen behoefte te hebben aan een organisatie die namens hun diverse gezamenlijke belangen behartigt, of voordelen realiseert. Zoals bijvoorbeeld collectiviteitkortingen op verzekeringen of opleidingen.

De komende jaren werken we daarom aan een sterk collectief zodat we optimaal kunnen bijdragen aan de zorgvraag in Limburg en tegelijkertijd voordelen kunnen behalen die in het belang zijn van alle aangesloten zelfstandigen en organisaties.

Neem contact op met DNZB Limburg

  • Contact informatie:

  • Boven de Wolfskuil 3C6 (Roerpoort), 6049 LX, Roermond 

  • 0475-820994

  • limburg@dnzb.nl

Blijf op de hoogte van DNZB Limburg