DNZB Breda

U bent hier : Home / DNZB Breda

DNZB Breda

DNZB voor de regio Breda en omstreken.

Rob van Poppel

Na 9 jaar ervaring te hebben opgedaan van diverse administratieve processen in de langdurige zorg binnen de CZ zorgkantoren, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Een uitdaging waarbij ik meer kon betekenen voor de belangrijkste partij in deze keten; De klant met een zorgbehoefte.

Natuurlijk is het belangrijk dat een (thuis)zorginstelling snel en kwalitatief goede zorg kan bieden. En natuurlijk wil de zorgverlener invulling geven aan zijn of haar roeping. Maar waar het echt om gaat is dat de klant met zorgbehoefte, de zorg snel en goed ontvangt. Door vakkundige zorgprofessionals en zorginstellingen met elkaar in contact te brengen en er nauwlettend op toe te zien dat de gewenste zorg tijdig en goed wordt ingezet, kan ik bijdragen aan deze doelstelling. En dat geeft me een goed gevoel!

Mijn naam is Rob van Poppel. Sinds enkele maanden als zorgbemiddelaar actief in de regio’s West Brabant en Zeeland. Dat doe ik samen met mijn broer, Paul. Als team staan we sterk en zijn we in staat om continuïteit te bieden aan de invulling van de zorgvraag. We doen dat met enthousiasme, plezier en we zijn gericht op goed resultaat! We gaan uitdagingen niet uit de weg, maar vertalen deze in kansen om de klant nog beter van dienst te zijn.

In ons streven om de klant zo goed en snel mogelijk te helpen zijn wij continue op zoek naar partners. Bent u, als (thuis)zorginstelling, op zoek naar goede zorgprofessionals? Wij vinden ze voor u!

Ben je (aankomend) zelfstandig zorgprofessional en wil je aan de slag? Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Neem contact op met DNZB Breda

  • Contact informatie:

  • Nieuwe Ginnekenstraat 16, 4811 NR, Breda (Map Weergeven)

  • 06-15334343

  • r.poppel@dnzb.nl

Blijf op de hoogte van DNZB Breda