DNZB Arnhem-Apeldoorn

U bent hier : Home / DNZB Arnhem-Apeldoorn

DNZB Arnhem - Apeldoorn

DNZB voor de regio Arnhem en omstreken.

Guus de Jongh

Een bevlogen ondernemer en een enthousiaste dienstverlener, dat zijn twee typeringen die volgens mijn omgeving het beste bij mij passen.

Met een bedrijfskundige en een financiële achtergrond adviseer en ondersteun ik, als zelfstandig professional, al dieëntwintig jaar met erg veel plezier andere ondernemers (zoals ZZP’ers) en bedrijven.

De Nederlandse Zorg Bemiddelaar is een bedrijf dat ‘het’ begrepen heeft en inspeelt op de huidige situatie in de zorgsector. Een bedrijf dat zich als een begripvolle en creatieve dienstverlener richting de ZZP’ers in de zorg profileert en daarin écht het verschil maakt! DNZB zoekt en koppelt de juiste zorgverlener(s) aan de juiste zorginstelling(en) en helpt en ontzorgt de ZZP’ers en de zorginstellingen die zich bij haar netwerk aansluiten.

In de regio Arnhem-Apeldoorn zijn we sinds de zomer van 2016 bezig om de lokale zorgsector kennis met DNZB te laten maken. We groeien snel, maar willen nog veel sneller groeien! We komen daarvoor graag (doorlopend) in contact met bevlogen zorgverleners (ZZP’ers) die graag het verschil willen maken en daarnaast natuurlijk met de zorginstellingen die graag hun flexibele schil van zelfstandige zorgverleners willen vergroten of kwalitatief willen verbeteren.

Neem contact op met DNZB Arnhem - Apeldoorn

  • Contact informatie:

  • 085 21 04 735

  • arnhem@dnzb.nl

Blijf op de hoogte van DNZB Arnhem – Apeldoorn