Altijd een team bij jou in de buurt

Met onze landelijke dekking staat er altijd wel een DNZB team voor je klaar om je van voldoende opdrachten te voorzien.

Benieuwd naar het team bij jou in de buurt?

DNZB Limburg

Bij DNZB Limburg werkt een team van fijne collega’s die grotendeels zelf uit de zorg komen. Hierdoor begrijpen wij goed hoe we een optimale match kunnen maken tussen zorgvraag en -aanbod en weten we hoe we instellingen en ZZP’ers het beste kunnen helpen.

Routebeschrijving

Geen one-size-fits-all, maar steeds een persoonlijke benadering.

Een tijd geleden heb ik een herseninfarct gehad. Dit heeft mij laten nadenken over de dingen die ik in mijn leven wil en doe: waar krijg ik energie van en waar loop ik juist van leeg? Met behulp van een professional heb ik hier inzicht in gekregen. Daar ben ik nog steeds enorm dankbaar voor. Mijn werk sloot, zo bleek, onvoldoende aan bij mijn drijfveren en daarom ben ik gaan zoeken naar iets anders. Vrienden raadden mij werk in de zorg aan. Een totale verrassing, maar na een gesprek met Marcel, de oprichter van DNZB, was ik overtuigd van het feit dat dit een goede plek voor mij zou zijn.

Een optimale match tussen vraag en aanbod

Bij DNZB Limburg werken we met een lokaal team dat de mensen bij de (thuis)zorginstellingen in de regio goed kennen. Ook investeren we veel tijd in het leren kennen van onze ZZP’ers. Marcella en Loes hebben een achtergrond in de zorg en weten dus goed waar zowel zorginstellingen als zorgverleners tegenaan lopen. Zo kunnen zij organisaties en ZZP’ers helpen voorzien in hun behoeften en een optimale match vinden tussen zorgvraag en -aanbod.

Werkwijze

Met elkaar zijn we er verantwoordelijk voor dat er op een efficiënte manier nuttige en waardevolle zorg geleverd wordt. Van een afstand lijken alle bemiddelingsorganisaties een beetje op elkaar, maar schijn bedriegt! Met onze aanpak weten we bij DNZB hogere cliënttevredenheid, meer rust in zorginstellingen en continuïteit in het werk aan te brengen.

Jouw persoonlijke drijfveren zijn belangrijk

Als zelfstandige zorgprofessional heb je waarschijnlijk heel duidelijke motivaties waarom je ZZP’er bent. Dit kan zitten in een betere balans tussen werk en privé, maar ook in het niet meer binnen bepaalde kaders van een instelling willen werken. Wij vinden het belangrijk om jouw persoonlijke drijfveren te leren kennen en deze zo goed mogelijk te laten terugkomen in de opdrachten die we je aanbieden. Wij zien zorgbemiddeling dan ook echt als het maken van een optimale verbinding tussen instelling en zorgverlener, om zo een samenwerking te krijgen waar de cliënt uiteindelijk het meest van profiteert!

Ontmoet het team
van
DNZB Limburg

Camille Regio Limburg
Loes Regio Limburg
Martijn Regio Limburg
Esmee Regio Limburg
Natalie Regio Limburg

Roy

Ik werk in de zorg omdat ik het fijn vind mensen te helpen en te ondersteunen, graag op een manier, die bij mij past.

lees het verhaal van Roy

Zelf ook ZZP'er worden?Schrijf je vandaag in!

We willen je graag ontmoeten

  • Water
  • Koffie
  • Thee
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01
januari
madiwodovrzazo
303112345678910111213141516171819202122232425262728293031123456789
: