Toppers voor de thuiszorg gezocht regio Rotterdam en Haaglanden

Voor een grote zorgorganisatie in Rotterdam, Delft en Den Haag en omstreken zijn wij op zoek naar een topper die per direct kan ondersteunen in de thuiszorg tot september. De organisatie werkt met zelfsturende teams en je spreekt dus samen met het team je diensten af. Iets voor jou? Lees dan snel door!

Verzorgende IG voor de thuiszorg

Voor een thuiszorgorganisatie in het Westland zijn wij op zoek naar een zelfstandige Verzorgende IG voor ongeveer 20 – 32 uur per week. Je voelt je er prettig bij om bij de cliënten in hun eigen omgeving te werken en kunt goed inschatten welke zorg iemand op dat moment nodig heeft. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan snel verder!

Verpleegkundigen met ziekenhuiservaring gezocht!

Voor een bekend ziekenhuis in Den Haag zijn wij op zoek naar Verpleegkundigen voor minimaal 24 uur per week. Heb jij minimaal een jaar je diploma en een jaar ervaring? Dan is deze opdracht misschien wel wat voor jou!

Thuiszorg toppers gezocht!

Voor meerdere zorgorganisaties in Den Haag en omstreken zijn wij op zoek naar helpende plussers, VIG’ers en Verpleegkundigen die voor minimaal 16 uur per week extramurale diensten zouden willen werken.

Verzorgende IG’er s of verpleegkundigen niveau 4 & 5 (Den Haag, 16-32 uur p.w.)

Voor een grote organisatie in de regio Den Haag zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG’er s of verpleegkundigen (zowel niveau 4 als 5). Je bent voor 16 tot maximaal 32 uur per week beschikbaar en de uren worden in overleg met jou ingepland. Je bent gewoon lid van het team, toch leuk! Eigenlijk precies iets wat je wil!

VIG’ers en Verpleegkundigen op Voorne-Putten gezocht!

Voor een grote zorgorganisatie in Rotterdam en Den Haag zijn wij op zoek naar VIG’ers en Verpleegkundigen die voor minimaal 16 uur per week intramurale diensten zouden willen werken. Lees snel door als dit je wat lijkt!

Wijkverpleegkundige gezocht

Voor een grote zorgorganisatie in Den Haag en omstreken zijn wij op zoek naar Verpleegkundigen die voor minimaal 12 uur per week extramurale diensten zouden willen werken als (indicerend) wijkverpleegkundige. Wat voor jou? Lees dan snel verder!

Verzorgende IG’ers voor in de thuiszorg (Katwijk, 20 uur p.w.)

Voor een thuiszorgorganisatie in de regio Katwijk zijn wij op zoek naar een zelfstandige Verzorgende IG’ers voor 20 uur per week voor in de thuiszorg. Je voelt je er prettig bij om bij cliënten in hun eigen omgeving te werken en kunt goed inschatten welke zorg iemand op dat moment nodig heeft. Leuke bijkomstigheid; na je dienst kan je, op 10 min afstand, lekker even je hoofd leegwaaien aan het strand van Katwijk! Hoe fijn!

Opdracht in het ziekenhuis voor verpleegkundige niveau 4/5

Voor een ziekenhuis in Den Haag zijn wij op zoek naar OK-personeel en (gespecialiseerde) verpleegkundigen (IC en SEH) voor 32 uur per week.

Het gaat om losse diensten en lange termijn opdrachten. Het gaat om zowel ochtend, avond als nachtdiensten!