Aan de slag in de zomer? Win één van de 100 JBL-boxen!

Zoek jij nog leuke diensten voor de zomerperiode? Dat is goed nieuws, want DNZB heeft leuke opdrachten openstaan voor de zzp’er die extra uren wil maken in de zomer.

Daarnaast maak jij kans om een echte DNZB JBL-box te winnen!

Hoe maak jij kans op een JBL-box?
Werk jij minstens één dienst in de periode 1 juli t/m 31 augustus? Dan doe jij automatisch mee in de verloting van 100 JBL-boxen. Dit geldt voor alle opdrachten en niveaus.

Momenteel niet actief via DNZB?
Ook dan kom je in aanmerking om een JBL-box te winnen. Heractiveer jouw account door je opnieuw aan te melden via onze aanmeldpagina. Wij nemen dan contact met jou op, zodat jij spoedig weer aan de slag kunt gaan!

Meer weten over deze actie?
Neem contact op met Recruitment via recruitment@dnzb.nl of 010 – 223 11 48 voor eventuele vragen.

Ga hier direct naar onze openstaande opdrachten!

Wil jij aan de slag als zzp’er in de zorg?

Wij helpen je aan de opdrachten die bij je passen. Benieuwd hoe het werkt? Dat zie je hier!

1. Aanmelden als zzp’er

Via onze website meld je je gemakkelijk aan als zzp’er. Als je alle benodigde documenten hebt, kan je die direct uploaden in jouw MijnDNZB account, zodra je de inloggegevens hebt ontvangen. Zo zorgen we voor een snelle en soepele aanmelding.

2. Eerste kennismaking

Als al jouw documenten compleet zijn, dan plannen we een intake in op locatie! Daarin maken we graag kennis met je, stellen we onze opdrachtgevers aan je voor, bespreken we de diensten die je graag zou willen werken en lichten we onze werkwijze toe.

3. Op zoek naar een opdracht!

Via MijnDNZB blijf je gemakkelijk op de hoogte van beschikbare diensten. Zie je er één die bij je past? Accepteer dan de dienst.

4. Je eerste opdracht

Tijd om aan de slag te gaan! Jij doet waar je goed in bent, wij zorgen vervolgens ervoor dat je facturen worden gemaakt, verstuurd en je tijdig wordt uitbetaald. Fijn, toch!