Verzorgende IG voor in de Thuiszorg omgeving Eindhoven

Ben jij een enthousiaste zelfstandige zorgprofessional en draai je graag extramurale thuiszorgroutes in de omgeving van Eindhoven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor diverse organisaties in de omgeving van Eindhoven zijn wij op zoek naar Verzorgenden voor Extramurale zorg. Zowel voor losse diensten als voor een langere periode.

Verzorgende IG gezocht voor groepswonen PG te Helmond

Ben jij een enthousiaste Verzorgende zzp’er en sta je open voor een termijnopdracht? DNZB Eindhoven-Tilburg helpt jou graag verder! Voor een zorginstelling te Helmond zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vindt om te werken op een PG-afdeling. Periode tot 1-9-2023

Verpleegkundige gezocht voor Somatiek-afdeling omgeving Deurne

Ben jij de enthousiaste zelfstandige zorgprofessional die wij zoeken? Voor een zorginstelling in de buurt van Deurne zijn wij op zoek naar een Verpleegkundige die graag een lange termijnopdracht zou willen aangaan bij een Somatiek-afdeling. Ze zoeken een ZZP’er voor 24 uur per week v.a. mei tot aan 30 september 2023.

Verzorgende IG gezocht voor Somatiek & PG-afdeling omgeving Valkenswaard

Ben jij de enthousiaste zelfstandige zorgprofessional die wij zoeken? Voor een zorginstelling in de buurt van Valkenswaard zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG die graag een lange termijnopdracht zou willen aangaan bij een combinatie afdeling (somatiek en PG). Ze zijn op zoek naar invulling voor 24 uur per week. Deze opdracht zoekt inzet t/m juni 2023.