Verzorgende IG gezocht voor Somatiek & PG-afdeling omgeving Valkenswaard

Ben jij de enthousiaste zelfstandige zorgprofessional die wij zoeken? Voor een zorginstelling in de buurt van Valkenswaard zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG die graag een lange termijnopdracht zou willen aangaan bij een combinatie afdeling (somatiek en PG). Ze zijn op zoek naar invulling voor 24 uur per week. Deze opdracht zoekt inzet t/m juni 2023.

Verzorgende IG gezocht voor groepswonen PG te Helmond

Ben jij een enthousiaste Verzorgende zzp’er en sta je open voor een termijnopdracht? DNZB Eindhoven-Tilburg helpt jou graag verder! Voor een zorginstelling te Helmond zijn wij op zoek naar iemand die het leuk vindt om te werken op een PG-afdeling. Periode tot 1-9-2023

Verzorgende IG voor in de Thuiszorg omgeving Eindhoven

Ben jij een enthousiaste zelfstandige zorgprofessional en draai je graag extramurale thuiszorgroutes in de omgeving van Eindhoven? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor diverse organisaties in de omgeving van Eindhoven zijn wij op zoek naar Verzorgenden voor Extramurale zorg. Zowel voor losse diensten als voor een langere periode.

Gezocht: Helpende/Helpende+/Verzorgenden in regio Tilburg

Voor een grote organisatie met locaties in omgeving Tilburg, zijn wij op zoek naar kundige helpende/helpende+/verzorgende voor in de ouderenzorg. Ben jij een enthousiaste zelfstandige zorgprofessional en wil je graag werken in een inspirerende omgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou!