Er zijn een aantal zaken die je als medewerker standaard krijgt. Denk aan:
We vinden het belangrijk dat je goed wordt beloond bij DNZB. De salarissen zijn gebaseerd op een werkweek van 40 uur. Op basis van leeftijd, kennis en ervaring word je ingeschaald in een bepaalde trede van de DNZB salaristabellen. In december wordt gedurende jouw eindejaarsgesprek het salaris besproken en kun je afhankelijk van jouw presteren een stap maken in de salaristabel.
Bij DNZB ontvangt iedere werknemer minimaal 25 vakantiedagen per jaar op basis van een fulltime dienstverband. Ben je niet ziek geweest gedurende het jaar? Dan ontvang je er nog eens 5 extra en kom je uit op een totaalsaldo van maar liefst 30 vakantiedagen per jaar. Voor werknemers die minder dan 40 uur per week werkzaam zijn, wordt het aantal vakantiedagen naar evenredigheid vastgesteld. Het is goed om jouw vakantiedagen elk jaar zoveel mogelijk op te maken, zodat je voldoende ontspant. Toch wat over? Je kunt maximaal 5 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband meenemen naar het nieuwe jaar.
De reiskostenvergoeding die DNZB hanteert is 21 cent per kilometer over een maximale reisafstand van 45 km per enkele reis. Dus, maximaal 90 km per dag. Indien gebruik wordt gemaakt van het openbaar vervoer worden de werkelijke kosten vergoed o.b.v. tweede klas en het meest voordelige abonnement.
Voor werknemers van 21 jaar en ouder wordt een pensioen afgesloten bij a.s.r. Er is gekozen voor een pensioenregeling bij a.s.r. met de volgende kenmerken:
Heb jij persoonlijk advies nodig als het gaat om jouw pensioen? DNZB schakelt een gespecialiseerde pensioencoach voor je in!
DNZB hanteert een thuiswerkbeleid voor al haar medewerkers. Dit houdt in dat je een aanvraag kunt doen bij jouw manager om één dag per week thuis te werken. Per thuiswerkdag ontvang je een onbelaste thuiswerkkostenvergoeding van € 2,15-.
Alle DNZB’ers werken met de beste computer hardware. Er is één regel; je gaat goed en voorzichtig met je spullen om. Schade of diefstal moet bij de IT-afdeling worden gemeld. Bij nalatig gebruik wordt de schade in rekening gebracht.
Om beter te worden hebben we allemaal feedback nodig op onze prestaties. Elke maand heb je een één-op-één gesprek met jouw leidinggevende. In dit gesprek sta je stil bij elkaars functioneren, waarin je jezelf nog kunt ontwikkelen en wat je daarvoor nodig hebt. Maar we vinden het nóg belangrijker dat er in deze gesprekken stil wordt gestaan bij elkaars persoonlijke situatie.
Aan het einde van elk jaar vindt er een eindejaarsgesprek plaats. Een gesprek dat jij samen met jouw leidinggevende voert over hoe jij als werknemer het afgelopen jaar hebt gefunctioneerd met als doel om duidelijk te krijgen waar jij op het moment staat in je persoonlijke ontwikkeling en in de ontwikkeling van je vaardigheden. Je blikt in dit gesprek samen terug en kijkt ook naar de toekomst!