Ben jij tevreden met DNZB als bemiddelaar?

Ben jij tevreden met DNZB als jouw bemiddelaar en wil je onze dienstverlening aanbevelen bij een collega-zzp’er? Dan willen we jou graag een korting van €50,- (incl. btw) aanbieden op de bemiddelingsfee! In dit artikel leggen we uit hoe het precies werkt.

Wat moet je doen?

Breng een zelfstandige zorgprofessional in contact met de afdeling Recruitment van DNZB door een mailtje te sturen naar recruitment@dnzb.nl. Vermeld in de mail de naam,  mailadres en telefoonnummer van de zzp’er die geïnteresseerd is in het werken via DNZB (en vergeet uiteraard je eigen naam niet).

Als jouw tip leidt tot een intakegesprek, brengt dit jou al één stap dichterbij de korting!

Wanneer ontvang jij de korting?

Jij ontvang de €50,- (incl. btw) korting op de bemiddelingsfee, zodra de nieuwe zelfstandige zorgtopper 100 uur heeft gewerkt via DNZB (binnen 3 maanden na intake).

Onbeperkt korting ontvangen!

Last but not least: ken jij meerdere zzp’ers in de zorg die jij met DNZB in contact wil brengen? Dat is goed nieuws, want jij mag onbeperkt veel kandidaten aandragen en dus korting ontvangen.

Vragen of aanmelden?

Heb je vragen over deze actie? Neem contact op met Recruitment via recruitment@dnzb.nl of 010 – 223 11 48.

Nieuwe zzp’ers kunnen zich aanmelden via ons digitale aanmeldformulier.

Wil jij aan de slag als zzp’er in de zorg?

Wij helpen je aan de opdrachten die bij je passen. Benieuwd hoe het werkt? Dat zie je hier!

1. Aanmelden als zzp’er

Via onze website meld je je gemakkelijk aan als zzp’er. Als je alle benodigde documenten hebt, kan je die direct uploaden in jouw MijnDNZB account, zodra je de inloggegevens hebt ontvangen. Zo zorgen we voor een snelle en soepele aanmelding.

2. Eerste kennismaking

Als al jouw documenten compleet zijn, dan plannen we een intake in op locatie! Daarin maken we graag kennis met je, stellen we onze opdrachtgevers aan je voor, bespreken we de diensten die je graag zou willen werken en lichten we onze werkwijze toe.

3. Op zoek naar een opdracht!

Via MijnDNZB blijf je gemakkelijk op de hoogte van beschikbare diensten. Zie je er één die bij je past? Accepteer dan de dienst.

4. Je eerste opdracht

Tijd om aan de slag te gaan! Jij doet waar je goed in bent, wij zorgen vervolgens ervoor dat je facturen worden gemaakt, verstuurd en je tijdig wordt uitbetaald. Fijn, toch!