Verpleegkundige/EVV’er gezocht in Den Haag

Ben jij die flexibele zorgprofessional in het bezit van de juiste diploma’s? Dan helpt team DNZB jou graag verder! Voor een zorgorganisatie in omgeving Den Haag zijn wij op zoek naar zorgprofessionals!

Thuiszorg Westland (’s Gravenzande, Honselersdijk/Poeldijk, De Lier/Maasdijk, Den Hoorn, Maasland, Maassluis)

Ben jij een enthousiaste zelfstandige zorgprofessional die graag bij mensen thuis werkt en zelf zijn/haar beschikbaarheid wil bepalen? Voor een grote organisatie in de regio Den Haag, Westland en omstreken zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG en Verpleegkundige. Er zijn verschillende opdrachten waarbij je mee wordt genomen in de planning van het team of je bepaalt zelf wanneer je wilt werken samen met de planner.

Verzorgende IG’er s of verpleegkundigen niveau 4 & 5 (Den Haag, 16-32 uur p.w.)

Voor een grote organisatie in de regio Den Haag zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG’er s of verpleegkundigen (zowel niveau 4 als 5). Je bent voor 16 tot maximaal 32 uur per week beschikbaar en de uren worden in overleg met jou ingepland. Je bent gewoon lid van het team, toch leuk! Eigenlijk precies iets wat je wil!

Kwaliteitsverpleegkundige gezocht Den Haag

Voor een grote zorgorganisatie in Den Haag zijn wij op zoek naar Verpleegkundigen die voor minimaal 24 uur per week intramurale diensten zouden willen werken als kwaliteitsverpleegkundige.