Verzorgende IG omgeving Utrecht

DNZB Utrecht is opzoek naar jou! Ben jij een enthousiaste zelfstandige zorgprofessional die graag minimaal 16 uur wilt werken. Dan zoeken wij jou!

Verpleegkundige nachtdienstmedewerker regio West-Brabant

Voor een opdrachtgever in West-Brabant zijn wij op zoek naar een zelfstandige zorgprofessional, niveau Verpleegkundige, die intramurale nachtdiensten wil invullen. Het betreft diensten bij drie kleinschalige woonzorgcentra waar zorg geboden wordt aan mensen met dementie of een lichamelijke beperking.

Periodeopdracht voor een helpende van april t/m oktober

Ben jij een enthousiaste zelfstandige zorgprofessional die graag intramuraal wil werken en zelf zijn/haar beschikbaarheid wil bepalen? Dan zoeken wij jou! Voor een organisatie in de regio Utrechtse Heuvelrug en omgeving zijn wij op zoek naar een helpende.

Niveau 4 voor verpleegkundige zorg intramuraal

Wij zijn op zoek naar een verpleegkundige die er lekker ‘stevig’ in zit. Heb jij al wat ervaring in je rugzak en ben je een kei in het inspireren en enthousiasmeren van een nieuw team, dan zijn wij waarschijnlijk op zoek naar jou!

Verzorgende IG intramurale zorg

Voor  een  van onze opdrachtgevers in Nijmegen  zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG. Je hebt binnen deze organisatie de mogelijkheid om de diensten te kiezen die bij jou passen. Er heerst een sfeer van welkom zijn binnen het zorgteam, waarin de gezamenlijk  zorg voor de bewoner centraal staat. Je hebt daarbij de keuze tussen PG en somatische afdelingen. Groot en kleinschalige zorg.

Verzorgende IG met ervaring dementie

Voor een wooninitiatief in Roosendaal zijn wij op zoek naar zzp’ers, niveau Verzorgende IG, die intramurale zorg willen verlenen. De ouderen wonen hier zelfstandig in een huiselijke omgeving. Je dient ervaring te hebben met dementie en bent flexibel inzetbaar.