Toppers voor de thuiszorg gezocht regio Rotterdam en Haaglanden

Voor een grote zorgorganisatie in Rotterdam, Delft en Den Haag en omstreken zijn wij op zoek naar een topper die per direct kan ondersteunen in de thuiszorg tot september. De organisatie werkt met zelfsturende teams en je spreekt dus samen met het team je diensten af. Iets voor jou? Lees dan snel door!

Verzorgende IG gezocht in regio Delft

Voor een zorgorganisatie in Delft en het Westland zijn wij op zoek naar een ervaren Verzorgende IG. Ben jij een enthousiaste zelfstandige zorgprofessional en ligt jouw hart bij de zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Toppers voor de thuiszorg gezocht in Rotterdam!

Voor een thuiszorgorganisatie in Rotterdam zijn wij op zoek naar zelfstandige Verzorgende IG’ers of helpende plussers voor 20 – 24 uur per week. Je voelt je er prettig bij om bij de cliënten in hun eigen omgeving te werken en kunt goed inschatten welke zorg iemand op dat moment nodig heeft.

Helpende/helpende + gezocht in Delft

Voor verschillende verpleeghuizen in Delft en het Westland zijn we op zoek naar een helpende / helpende +. Het gaat om verschillende locaties en verschillende doelgroepen, zowel PG als Somatiek.