Verzorgende IG gezocht in regio Rotterdam

Een grote zorgorganisatie is opzoek naar verzorgende IG’ers voor dag en avond diensten maar ook voor nachtdiensten, de opdracht start per direct eindigt na de zomervakantie
de mooie zorgorganisatie heeft in verschillende afdelingen met PG en Somatische afdelingen.

Helpende, Helpende+ en VIGers voor de thuiszorg gezocht in Rotterdam!

Voor een thuiszorgorganisatie in Rotterdam zijn wij op zoek naar zelfstandige Verzorgende IG’ers of helpende (plussers) voor 20 – 24 uur per week. Je voelt je er prettig bij om bij de cliënten in hun eigen omgeving te werken en kunt goed inschatten welke zorg iemand op dat moment nodig heeft.

Toppers voor de thuiszorg gezocht regio Rotterdam en Haaglanden

Voor een grote zorgorganisatie in Rotterdam, Delft en Den Haag en omstreken zijn wij op zoek naar een topper die per direct kan ondersteunen in de thuiszorg tot september. De organisatie werkt met zelfsturende teams en je spreekt dus samen met het team je diensten af. Iets voor jou? Lees dan snel door!

Gezocht! Helpende/Helpende+/Verzorgende IG in regio Rotterdam

Een grote thuiszorgorganisatie is opzoek naar zzp’ers van helpende tot verzorgende om de teams in Rotterdam te komen versterken. Je bent gewend om zelfstandig te werk te gaan in de eigen omgeving van de cliënten. Samen met het team zorg je ervoor dat iedereen de juiste zorg krijgt.