Verpleegkundige niveau 4 en 5

Ben jij de enthousiaste zelfstandig zorgprofessional die graag voor langere termijn zich wil binden aan een ziekenhuis opdracht?  Heb je ruime ervaring in de ziekenhuis zorg en vind je het  fijn om op verschillende afdelingen te werken. Dan zoeken we jou!

Niveau 4 voor verpleegkundige zorg intramuraal

Wij zijn op zoek naar een verpleegkundige die er lekker ‘stevig’ in zit. Heb jij al wat ervaring in je rugzak en ben je een kei in het inspireren en enthousiasmeren van een nieuw team, dan zijn wij waarschijnlijk op zoek naar jou!

MBO / HBO Verpleegkundige

Voor de afdeling cardiologie, long, shortstay en interne geneeskundige is er voor langere periode plaats voor een gedreven enthousiaste verpleegkundige. Ben jij een enthousiaste zzp’er met ervaring in het ziekenhuis? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Verzorgende IG extramurale zorg

Ben jij de enthousiaste zelfstandig zorgprofessional die graag gebroken diensten invult, en In het bezit van een afgeronde verzorgende IG opleiding? Werk jij graag zelfstandig in de wijk? wil je de dienst kiezen welke past in jou agenda? Woon je in de directe omgeving waardoor je bekend bent in de regio? Lees dan snel verder!

Verzorgende IG intramurale zorg

Voor  een  van onze opdrachtgevers in Nijmegen  zijn wij op zoek naar een Verzorgende IG. Je hebt binnen deze organisatie de mogelijkheid om de diensten te kiezen die bij jou passen. Er heerst een sfeer van welkom zijn binnen het zorgteam, waarin de gezamenlijk  zorg voor de bewoner centraal staat. Je hebt daarbij de keuze tussen PG en somatische afdelingen. Groot en kleinschalige zorg.

Verzorgende IG of verpleegkundige nachtdiensten

Ben jij de enthousiaste zelfstandig zorgprofessional die graag  in de nachten werkt. Die in het bezit is van een verzorgende IG opleiding of een verpleegkundige opleiding? Lees dan snel verder!

Wijkverpleegkundige omgeving Tiel

Voor een nieuwe opdrachtgever in de omgeving van Tiel zijn wij op zoek naar een wijkverpleegkundige voor 24 tot 32 uur per week. Het gaat om losse diensten en lange termijnopdrachten! Lees snel de opdracht voor de complete informatie

Helpende 2+ intramurale zorg regio Boxmeer

Ben jij een enthousiaste zelfstandig zorgprofessional die graag korte termijn opdrachten invult? Je kunt snel schakelen en vindt het fijn om op verschillende afdelingen te werken. Dan zoeken we jou!