Verpleegkundigen gezocht voor een ziekenhuis in de regio West-Brabant

Voor een ziekenhuis gelegen in regio West-Brabant zijn wij op zoek naar zelfstandige zorgprofessionals, vanaf niveau Verpleegkundige, die intramurale zorg willen verlenen. Je dient ervaring te hebben met werken in een ziekenhuis en wordt op verschillende afdelingen ingezet. Interesse? Lees dan snel door!

Verpleegkundige nachtdienstmedewerker regio West-Brabant

Voor een opdrachtgever in West-Brabant zijn wij op zoek naar een zelfstandige zorgprofessional, niveau Verpleegkundige, die intramurale nachtdiensten wil invullen. Het betreft diensten bij drie kleinschalige woonzorgcentra waar zorg geboden wordt aan mensen met dementie of een lichamelijke beperking.

Thuiszorgtoppers gezocht vanaf Helpende plus Bavel en omstreken

Onze opdrachtgever in Bavel en omstreken is op zoek naar zelfstandige zorgprofessionals, met een afgeronde opleiding vanaf niveau Helpende plus. Je bent flexibel beschikbaar voor het rijden van thuiszorgroutes. De organisatie staat voor een persoonlijke benadering en werkt met kleine zelfstandige teams die elkaars kwaliteiten aanvullen. Iets voor jou? Lees dan snel door!

Verzorgende IG met ervaring dementie

Voor een wooninitiatief in Roosendaal zijn wij op zoek naar zzp’ers, niveau Verzorgende IG, die intramurale zorg willen verlenen. De ouderen wonen hier zelfstandig in een huiselijke omgeving. Je dient ervaring te hebben met dementie en bent flexibel inzetbaar.

Verzorgende IG voor unieke doelgroep in Breda

Op deze locatie werk je met een unieke doelgroep; blinde en slechtziende mensen. Daarnaast hebben zij een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Ben je leergierig, betrokken en sta je sterk in je schoenen? Lees dan snel verder om te ontdekken of deze functie bij jou past.

Opdracht 28 tot 32 uur per week omgeving Oosterhout

Voor een opdrachtgever in omgeving Oosterhout zijn wij op zoek naar zelfstandige zorgprofessionals, vanaf niveau Verzorgende IG, die intramurale zorg willen verlenen. Het samen beleven van momenten voor de cliënten staan voor de organisatie centraal. Deze worden afgewisseld met momenten van rust zodat de dag goed in balans is.

Zorgtalenten gezocht voor zomeropdrachten West Brabant

Onze opdrachtgevers in West-Brabant zijn druk bezig met de zomerplanning. Zij maken binnenkort inzichtelijk welke opdrachten beschikbaar zijn voor jou. Daarom zijn wij op zoek naar zelfstandige zorgprofessionals, met een afgeronde opleiding vanaf niveau Helpende. Er worden opdrachten uitgezet op diverse afdelingen, zowel intramuraal als in de thuiszorg. Klinkt dit als een opdracht voor jou? Lees dan snel verder!

Zzp’ers niveau Verzorgende IG gezocht regio West-Brabant

Voor een aantal van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar zelfstandige zorgprofessionals, niveau Verzorgende IG, die intramurale zorg en extramurale zorg willen verlenen. Het betreft diensten in regio West-Brabant, tussen Breda en Bergen op Zoom. Klinkt dit als een opdracht voor jou? Lees dan snel verder!