Flexibel inzetbare Verzorgende IG gevraagd Etten-Leur

Voor een van onze opdrachtgevers met vestigingen in Etten-Leur en omstreken zijn wij op zoek naar zelfstandige zorgprofessionals, met een afgeronde opleiding Verzorgende IG. Je verricht intramurale zorg. Op de locaties zijn kleinschalige woongroepen psychogeriatrie, somatiek en zorgappartementen aanwezig.

Talenten in de thuiszorg gezocht regio Breda

Kan jij goed zelfstandig werken in een klein team en streef je naar de beste zorg voor jouw cliënten? Help jij hun graag in hun thuissituatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verzorgende IG met ervaring dementie

Voor een wooninitiatief in Roosendaal zijn wij op zoek naar zzp’ers, niveau Verzorgende IG, die intramurale zorg willen verlenen. De ouderen wonen hier zelfstandig in een huiselijke omgeving. Je dient ervaring te hebben met dementie en bent flexibel inzetbaar.

Enthousiaste thuiszorgprofessionals gezocht vanaf Helpende plus Zevenbergen

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar zelfstandige zorgprofessionals, met een afgeronde opleiding vanaf niveau Helpende plus. De organisatie vindt het belangrijk dat cliënten zoveel mogelijk eigen regie houden. Je biedt waardevolle zorg, die aansluit bij de behoefte en wensen van iedere unieke cliënt.

Zzp’ers niveau Verzorgende IG gezocht regio West-Brabant

Voor een aantal van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar zelfstandige zorgprofessionals, niveau Verzorgende IG, die intramurale zorg en extramurale zorg willen verlenen. Het betreft diensten in regio West-Brabant, tussen Breda en Bergen op Zoom. Klinkt dit als een opdracht voor jou? Lees dan snel verder!

Verpleegkundige nachtdienstmedewerker regio West-Brabant

Voor een opdrachtgever in West-Brabant zijn wij op zoek naar een zelfstandige zorgprofessional, niveau Verpleegkundige, die intramurale nachtdiensten wil invullen. Het betreft diensten bij drie kleinschalige woonzorgcentra waar zorg geboden wordt aan mensen met dementie of een lichamelijke beperking.

Verzorgende IG voor unieke doelgroep in Breda

Op deze locatie werk je met een unieke doelgroep; blinde en slechtziende mensen. Daarnaast hebben zij een verstandelijke en/of meervoudige beperking. Ben je leergierig, betrokken en sta je sterk in je schoenen? Lees dan snel verder om te ontdekken of deze functie bij jou past.