DNZB Den Haag

U bent hier : Home / DNZB Den Haag

DNZB Den Haag

DNZB voor de regio Den Haag en omstreken.

Mijn naam is Bart Kasten, 30 jaar oud en sinds 1 februari 2017 werkzaam bij DNZB.

Na bijna 9 jaar werkzaam te zijn geweest bij het Flexbureau van HWW-Zorg in Den Haag, was het voor mij tijd om eens verder te kijken dan mijn neus lang was. Door mijn contact met DNZB vanuit HWW-Zorg, werd snel een link gelegd met DNZB en haar contactpersonen. Na kennismaking met de rest van het team en een aantal gesprekken was voor mij al snel duidelijk dat ik heel graag deel wilde uitmaken van DNZB.

De ambitie van DNZB “meer handen aan het bed, voor het zelfde geld.”, sprak mij enorm aan. Een groot struikelblok bij zorgorganisaties is de kosten van externe krachten en de jarenlange bezuinigingen die daar tegenover staan. Efficiënter werken kan daar enorm aan bijdragen en dat is precies wat DNZB kan en wil bieden.

Mijn persoonlijke ambitie is duidelijk. Continuering van goede zorg voor een betaalbaar tarief. Ik weet als geen ander hoeveel rust het kan geven voor een zorgaanbieder als dit goed geregeld is. En zoals ik al zei; DNZB kan en wil dit bieden.

Namens DNZB zal ik verantwoordelijk zijn voor de regio Den Haag. Dus als je op zoek bent naar werk als ZZP’er in de regio Den Haag, neem dan gerust eens contact met mij op!

Neem contact op met DNZB Den Haag

  • Contact informatie:

  • Zomerdijk 32A, 3143CT Maassluis (Map Weergeven)

  • 010-2231148

  • info@dnzb.nl

Blijf op de hoogte van DNZB Den Haag