De voordelen van het werken als zzp’er via DNZB

De voordelen..

Zelf je werkweek indelen en zelf bepalen bij welke zorginstellingen je wilt werken? Het kan als zzp’er bij DNZB. En dat is meer dan alleen zelfstandig werken. Door samen te werken met ons bespaar je tijd en geld en kan je met al je vragen bij hen terecht. Zo vergroten we voor jou de voordelen van het zelfstandig ondernemerschap en beperken we de nadelen.

 1. Voordeel van vrijheid, kracht van een team

  Als zzp’er in de zorg ben je veelzijdig, maar ook jouw tijd is kostbaar. Daarom is het fijn dat het DNZB-team achter je staat. Samen zorgen we voor de acquisitie, administratie, facturatie, het debiteurenbeheer. Zo kun jij je als zzp’er bezighouden met het kiezen waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Je kunt dus vooral doen waar je goed in bent: zorg verlenen aan de mensen die je het hardste nodig hebben. Als zzp’er via DNZB kun je dus met een gerust hart aan de slag.

 1. Kies en werk langdurig samen met opdrachtgevers

  Afhankelijk van jouw kwalificaties helpen wij je aan werk in diverse functies en bij diverse opdrachtgevers. Dit betekent dat je niet zelf op zoek hoeft naar potentiële opdrachtgevers. Daarnaast hoef je geen uren bezig te zijn met je administratie. Kies de diensten en opdrachtgevers die bij jou passen. Wij zijn daarbij het persoonlijke aanspreekpunt voor deze opdrachtgevers, maar ook voor jou. En waar we kunnen, zetten we je in bij dezelfde opdrachtgever. Dat is zowel voor jou als de cliënt en opdrachtgever fijn werken.


 1. Administratie geautomatiseerd

  Bij DNZB is je administratie volledig geautomatiseerd en staat het overzichtelijk in MijnDNZB. Dankzij ons digitale systeem is de tijd die je kwijt bent aan administratie minimaal. Prettig, want je hebt zo meer tijd vrij om andere dingen te doen.

 1. Support van het DNZB-team

  Met het DNZB-team sta je er niet alleen voor. Voor, tijdens en na het werk kun je op ons rekenen. Wij kennen het werkveld als geen ander en zijn persoonlijk via telefoon, mail of chat bereikbaar voor al je vragen. Natuurlijk ondersteunen we je ook als je een probleem hebt. DNZB is 24/7 bereikbaar, ook in de avonden en in het weekend. Altijd handig, want wij staan graag voor je klaar wanneer je het nodig hebt!