Ik ben Teuny, zorgverbeteraar! Met plezier via DNZB

Ik ben Teuny, zorgverbeteraar! Met plezier via DNZB

Waarom werk ik in de zorg?

Ik vind het belangrijk om cliënten de liefde, zorg en aandacht te geven die zij nodig hebben. De warmte die je ontvangt als je een cliënt hebt geholpen, maakt het dankbaar werk. In de zorg maak je veel onverwachtse momenten van een cliënt mee. Het is heel mooi als je dan het stukje mens in de mens terug kunt vinden. Kortom, ik krijg zoveel terug van cliënten! Werken in de zorg is het mooiste dat er is.

Waarom via DNZB?

Ik ben sinds 2018 ZZP’er bij DNZB Arnhem/Apeldoorn en dat bevalt erg goed! DNZB is heel servicegericht. Heb je vragen? Dan kun je altijd bij ze aankloppen en helpen ze je graag verder. Het is een fijne samenwerking. Ze behandelen je met respect en geven je het gevoel dat ze achter jou en de andere ZZP’ers staan. Ik voel mij gehoord en heb het gevoel dat zij er altijd voor mij zijn. Het persoonlijke contact is de grote kracht van DNZB.

Waarom ben ik ZZP’er?

Als ZZP’er heb je veel meer vrijheid. Ook is de afwisseling van diensten fijn. Doordat je als ZZP’er op verschillende locaties werkt, blijf je veel scherper dan iemand die al jaren in loondienst op dezelfde plek werkt. Ook maakt de wisseling van diensten het werk uitdagend. Je kunt op heel bijzondere locaties komen. Sinds ik ZZP'er ben, voelt het bijna alsof ik altijd vakantie heb. Ik bepaal mijn eigen agenda, doe waar ik van houd en heb veel meer rust.

Denise, bemiddelaar van Teuny

Teuny is een ZZP’er waar ik heel veel respect voor heb. Ze is flexibel, lief, zorgzaam en draait haar hand niet om voor een uitdaging. Dit is ook één van de redenen waarom zorginstellingen zo gesteld zijn op Teuny. Ze wordt vaak teruggevraagd om diensten op te pakken en doet dit altijd met veel plezier. De samenwerking met haar is altijd prettig en onze gesprekken zijn altijd gezellig!


Shany

Als zorgverlener ben je een luisterend oor, soms zelfs bijna een familielid.

lees het verhaal van Shany
Gonny

Ook al werk ik als ZZP'er, ik voel me nog steeds een collega!

lees het verhaal van Gonny
Corina

Ik zorgde altijd al voor iedereen en heb besloten daar mijn werk van te maken.

lees het verhaal van Corina
Corrie

Ik werd ZZP’er toen mijn vriendin ernstig ziek werd. Zo kon ik er echt voor haar zijn.

lees het verhaal van Corrie
Letitia

De zorg is een uitdagende sector, je leert continu en doet afwisselend werk.

lees het verhaal van Letitia
Petra

Door DNZB kan ik me focussen op het verlenen van zorg.

lees het verhaal van Petra

Meld je aan bij DNZB

Met onze landelijke dekking is er altijd een locatie in de buurt!

Aanmelden bij DNZB
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01