Ik ben Sevgi, zorgverbeteraar! Met plezier via DNZB

Ik ben Sevgi, zorgverbeteraar! Met plezier via DNZB

Waarom werk ik in de zorg?

Ik ben een verzorgend type en vind het daarom erg fijn om in de zorg te werken. Voor dit werk was ik secretaresse bij een juridisch kantoor, maar ik wilde graag meer betekenen voor anderen. Daarom ben ik een opleiding tot Verzorgende IG gestart. Hier kwam ik in aanraking met de gehandicaptenzorg, wat me direct erg aansprak. De waardering die ik van cliënten krijg, is om van te genieten!

Waarom via DNZB?

De communicatie met DNZB verloopt altijd goed. Toen ik door privé omstandigheden meerdere diensten niet kon draaien, was dit geen probleem. Hierdoor kreeg ik een ‘collegiaal’ gevoel. Bij DNZB geldt: afspraak is afspraak. Diensten die als beschikbaar worden neergezet, worden zelden tot nooit teruggetrokken. Ik ben erg blij met de samenwerking, DNZB staat altijd voor me klaar.

Waarom ben ik ZZP’er?

Ik vind het interessant om op meerdere locaties te werken en zo veel ervaringen op te doen. Daarom past het veel beter in mijn straatje om als ZZP'er te werken. Ik kan elke keer weer een positieve boodschap overbrengen aan mijn cliënten. Samenwerken met anderen geeft mij positieve energie. Als ZZP'er kan ik precies datgene doen waar ik goed in ben: het verlenen van zorg.

Max, bemiddelaar van Sevgi

Sevgi is alles wat je zoekt in een ZZP'er: ze is gedreven en werkt hard. Communicatief is ze correct en voor ons als bemiddelaar is ze erg prettig in de omgang. Je kunt merken dat ze een hart voor de zorg heeft en daarom met veel plezier werkt. Ze geeft haar positieve energie over aan de medewerkers en cliënten.

Letitia, collega van Sevgi

De samenwerking met Sevgi is erg prettig. Ze is een harde werker en weet van aanpakken! Ondanks de stress die het werk soms kan opleveren, blijft Sevgi rustig, maakt ze haar planningen en zorgt ze ervoor dat het werk goed verloopt. Ze heeft veel inzicht in wat ze moet doen en blijft altijd correct en vriendelijk. Sevgi is communicatief erg sterk, waardoor ze duidelijk over komt!


Shany

Als zorgverlener ben je een luisterend oor, soms zelfs bijna een familielid.

lees het verhaal van Shany
Noris

Ik lever iedereen de zorg die ik mijn familie ook zou leveren.

lees het verhaal van Noris
Jacintha

Het is fijn om met andere ZZP'ers van gedachten te wisselen en advies uit te wisselen.

lees het verhaal van Jacintha
Roy

Ik werk in de zorg omdat ik het fijn vind mensen te helpen en te ondersteunen, graag op een manier, die bij mij past.

lees het verhaal van Roy
Kimberley

Als beginnende ZZP'er is het onwijs fijn dat DNZB je een handje helpt.

lees het verhaal van Kimberley
Ineke

Tijdens mijn vakantiebaan in 1975 in een verzorgingshuis in Tiel, was het mij al gauw duidelijk: de zorg is een mooi beroep!

lees het verhaal van Ineke

Meld je aan bij DNZB

Met onze landelijke dekking is er altijd een locatie in de buurt!

Aanmelden bij DNZB
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01