Ik ben Petra, zorgverbeteraar! Met plezier via DNZB

Ik ben Petra, zorgverbeteraar! Met plezier via DNZB

Waarom werk ik in de zorg?

Sinds ik klein was wilde ik al in de zorg werken. Ik ga graag met mensen om en vind het leuk om te helpen. De zorgsector is heel breed: van thuiszorg tot gehandicaptenzorg en werken met dementerenden in verpleeghuizen. Ik vind het een fantastisch beroep, het past bij mij.

Waarom via DNZB?

Bij DNZB voel ik me een collega, ook al werk ik als ZZP’er. DNZB denkt altijd goed met me mee en maakt het makkelijk om van diensten te wisselen als dat nodig is. Ik kan vaak bij dezelfde instelling werken, waardoor ik een goede klik heb met de patiënten.

Waarom ben ik ZZP’er?

Als ZZP’er kan ik al mijn tijd in mensen steken. Met de patiënten kletsen, spelletjes doen, liedjes zingen… Doen waar ik goed in ben en waar ik trots van word. In de zorg is de afgelopen jaren veel veranderd. Teams zijn zelfsturend geworden, waardoor er veel administratietaken bij zijn gekomen. Als ZZP’er kan ik mijn werk invullen zoals dat goed is voor mij én de patiënt.

Bart, bemiddelaar van Petra

Petra is een super flexibele, goede en gezellige ZZP’er. Ze wordt regelmatig door haar opdrachtgevers teruggevraagd. Petra is altijd bereid om in te vallen als dat nodig is. En valt er een keer een dienst voor haar weg, dan is dat ook niet erg. Petra kan zakelijk zijn als dat nodig is, maar voor haar cliënten is ze altijd erg lief!<br />

Gonny, collega van Petra

Ik ken Petra al heel lang vanuit de tijd dat we nog niet als ZZP’er werkten. We werkten toen samen bij hetzelfde bedrijf en hebben het hier erg leuk gehad. Petra is een goede verzorgende. Ze is rustig en lief voor de mensen. Ik vind haar een topcollega: ze maakt je op het juiste moment aan het lachen, staat altijd voor je klaar en helpt je waar ze kan.


Petra

Door DNZB kan ik me focussen op het verlenen van zorg.

lees het verhaal van Petra
Gonny

Ook al werk ik als ZZP'er, ik voel me nog steeds een collega!

lees het verhaal van Gonny
Grace

Als iemand zich beter gaat voelen, maakt dat me trots.

lees het verhaal van Grace
Shany

Als zorgverlener ben je een luisterend oor, soms zelfs bijna een familielid.

lees het verhaal van Shany
Teuny

Werken in de zorg is het mooiste dat er is.

lees het verhaal van Teuny
Lucia

Als mensen gelukkig zijn met de door mij geboden zorg, ben ik ook gelukkig.

lees het verhaal van Lucia

Meld je aan bij DNZB

Met onze landelijke dekking is er altijd een locatie in de buurt!

Aanmelden bij DNZB
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01