Ik ben Peggy, zorgverbeteraar! Met plezier via DNZB

Ik ben Peggy, zorgverbeteraar! Met plezier via DNZB

Waarom werk ik in de zorg?

In Suriname heb ik twee jaar gewerkt als leerkracht. Toen ik naar Nederland kwam wilde ik dat eigenlijk ook, tot mijn zus vroeg of de zorg niet iets voor mij was. Zij was zelf ook al werkzaam in de zorg en was zo positief, dat ik het een kans gaf. Inmiddels werk ik al 28 jaar met plezier in de zorg! Eerst heb ik mijn helpende diploma gehaald en later ook mijn VIG diploma. Ik heb altijd in verpleeghuizen gewerkt in Rotterdam en ben in 2018 gestart als ZZP'er. Het leukste aan de zorg vind ik de dankbaarheid en de band die je opbouwt met de cliënten. Het geeft mij voldoening!

Waarom via DNZB?

Via een collega ben ik bij DNZB terecht gekomen. Het plan was om ons samen in te schrijven, maar ik heb toch nog even gewacht. Ik had wat twijfels om als ZZP'er aan de slag te gaan en wilde me eerst heel goed inlezen. Mijn collega schreef zich wel in en vertelde me dat DNZB ZZP'ers heel goed begeleidt bij het ondernemerschap. Hierdoor heb ik toch de stap durven zetten. En met succes: ik heb heel fijn persoonlijk contact met de collega's die bij DNZB op kantoor zitten!

Waarom ben ik ZZP’er?

Een kennis van mij heeft een eigen bedrijf in de zorg, waar zij ook met ZZP'ers werkt. Ze was op zoek naar nieuwe ZZP'ers, dus besloot ik de stap te nemen. Niet veel later schreef ik me dus in bij DNZB om meer diensten te kunnen draaien. De vrijheid die je als ZZP'er hebt vind ik erg fijn. De app van DNZB is ook heel handig, omdat je hier zelf je eigen diensten kunt inplannen!

Milou, bemiddelaar van Peggy

Peggy is een liefdevolle vrouw die haar vak vanuit haar hart uitvoert. Dat merk je aan alles, ook in onze samenwerking. Ze is prettig in de omgang met ons, maar zeker ook met haar cliënten en collega's. Van haar opdrachtgevers horen we dan ook alleen maar positieve geluiden. Ik ben erg blij dat ik Peggy mag bemiddelen!


Teuny

Werken in de zorg is het mooiste dat er is.

lees het verhaal van Teuny
Letitia

De zorg is een uitdagende sector, je leert continu en doet afwisselend werk.

lees het verhaal van Letitia
Isaac

Ik heb gevoetbald op hoog niveau, maar wilde meer voor anderen betekenen.

lees het verhaal van Isaac
Laura

Vanaf mijn 6e riep ik al: ik ga later voor bejaarden zorgen!

lees het verhaal van Laura
Gonny

Ook al werk ik als ZZP'er, ik voel me nog steeds een collega!

lees het verhaal van Gonny
Lotte

Mijn moeder heeft altijd in de zorg gewerkt. Ik wist al vrij snel: dat wil ik ook.

lees het verhaal van Lotte

Meld je aan bij DNZB

Met onze landelijke dekking is er altijd een locatie in de buurt!

Aanmelden bij DNZB
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01