Ik ben Mohamed, zorgverbeteraar! Met plezier via DNZB

Ik ben Mohamed, zorgverbeteraar! Met plezier via DNZB

Waarom werk ik in de zorg?

Ik ben in Marokko begonnen in de zorg. Voordat ik begon, had ik een aantal keuzes: de verpleegkundige opleiding, het onderwijs in gaan of een opleiding in de ICT volgen. Uiteindelijk ben ik voor de opleiding tot verpleegkundige gegaan, omdat dit mij het meest aantrok. Het voelde als mijn roeping. In 2003 ben ik naar Nederland gekomen en toen heb ik mijn diploma's laten waarderen. Dit was uiteindelijk één niveau lager: 3IG. Ik ben direct verder gaan studeren, zodat ik ook in Nederland aan de slag kon als verpleegkundige. Al gauw merkte ik dat in Nederland de zorg meer gecompliceerd is, maar dat vind ik juist heel interessant!

Waarom via DNZB?

Via collega's hoorde ik alleen maar positieve verhalen over DNZB en het ZZP-schap. Toen heb ik de stap genomen om me bij DNZB in te schrijven. De samenwerking vind ik erg prettig: het contact is altijd persoonlijk. Bij andere bemiddelingsbureaus krijg je vaak het gevoel dat je tegen een computer aan praat, maar bij DNZB is het anders. We hebben regelmatig gewoon even een praatje via de telefoon, maar ik kan ook altijd bellen als ik vragen heb. Alle collega's bij DNZB zijn erg behulpzaam!

Waarom ben ik ZZP’er?

Toen ik nog in dienstverband werkte, heb ik altijd mijn volle inzet getoond. Toch miste ik vaak de waardering. Ik ben bereid hard te werken, maar het gebrek aan waardering vond ik jammer. Daardoor ben ik uiteindelijk verder gaan kijken. Om me heen hoorde ik steeds vaker geluiden over het ZZP-schap en dus ben ik me daarin gaan verdiepen. Ik ben van mezelf een ondernemend persoon, dus ZZP'er zijn past goed bij mij. De vrijheid spreekt me aan en de afwisseling bij verschillende opdrachtgevers is erg prettig. Het is fijn dat DNZB dit mogelijk maakt!

Milou, bemiddelaar van Mohamed

Mohamed heb ik leren kennen als een heel betrouwbaar en integer persoon. Met veel enthousiasme en expertise gaat hij naar vele opdrachtgevers, waar hij zijn werk keurig uitvoert. Ik krijg regelmatig complimentjes binnen over Mohamed en hoe fijn het is om met hem als ZZP collega samen te werken. En daar zijn mijn collega's op kantoor en ik het helemaal mee eens: de wekelijkse belletjes met Mohamed zijn altijd een feest!


Gonny

Ook al werk ik als ZZP'er, ik voel me nog steeds een collega!

lees het verhaal van Gonny
Petra

Door DNZB kan ik me focussen op het verlenen van zorg.

lees het verhaal van Petra
Sevgi

Ik kan echt genieten van de waardering die ik van mijn cliënten krijg.

lees het verhaal van Sevgi
Corina

Ik zorgde altijd al voor iedereen en heb besloten daar mijn werk van te maken.

lees het verhaal van Corina
Lotte

Mijn moeder heeft altijd in de zorg gewerkt. Ik wist al vrij snel: dat wil ik ook.

lees het verhaal van Lotte
Grace

Als iemand zich beter gaat voelen, maakt dat me trots.

lees het verhaal van Grace

Meld je aan bij DNZB

Met onze landelijke dekking is er altijd een locatie in de buurt!

Aanmelden bij DNZB
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01