Ik ben Lucia, zorgverbeteraar! Met plezier via DNZB

Ik ben Lucia, zorgverbeteraar! Met plezier via DNZB

Waarom werk ik in de zorg?

Ik ben begonnen met een opleiding Verpleegkundige, maar ben daarna in de financiële dienstverlening beland. Ik merkte dat ik nog niet emotioneel stabiel genoeg was voor het werk in de zorg: ik nam het regelmatig mee naar huis. Toen mijn vader op een gegeven moment ziek werd, heb ik ondersteund in zijn zorg. Toen dacht ik: “Als ik dit kan, kan ik het voor iedereen doen.” Ik ben nog een opleiding gaan doen en het beviel hartstikke goed. Ik werk inmiddels met ouderen, somatiek en revalidatie. Het vertrouwen dat je van mensen krijgt, vind ik het mooiste. Ik hoef niet per se waardering, als mensen maar gelukkig zijn met de zorg die ik heb aangeboden. Dan ben ik ook gelukkig.

Waarom via DNZB?

Toen ik alweer even in de zorg werkte, werd ik benaderd door Natasja. Of ik niet als ZZP’er aan de slag wilde. Ik vond het eerst spannend: je geeft toch je zekerheid op. Toch ben ik van mening dat je risico’s moet nemen. Ik maakte een afspraak met Natasja en er was meteen een klik. Ik was enthousiast en schreef me in als ZZP’er. Met wat pijn in mijn hart heb ik mijn baan opgezegd, maar omdat we beide partijen altijd tevreden waren, was het geen heel ongelukkig afscheid. En bovendien was het de juiste stap: het contact met Natasja is nog steeds super en de opdrachten stromen binnen!

Waarom ben ik ZZP’er?

Ik heb altijd de ambitie gehad om voor mijzelf te beginnen. Ik kom uit een ondernemersfamilie, dus dat bloed stroomt wel door mijn lichaam. Ik vind het prettig om zelf beslissingen te maken zonder dat een ander over mij beslist. Ik hou ervan om eigen baas te zijn en daarin vrij te zijn. Bovendien kan ik zelf bepalen hoeveel uur ik werk, wanneer ik werk en waar ik werk. Ik zou het iedereen aan kunnen raden!

Natasja, bemiddelaar van Lucia

Sommige ZZP’ers zitten in je hart en voelen als familie. Dat is zo bij Lucia. Ze twijfelde eerst nog over het ZZP’erschap, maar is nu alweer bijna 2 jaar zelfstandig aan de slag. Ze was één van de eersten die via DNZB Nijmegen aan de slag ging. Ze werkt veel, maar geeft ook aan als iets niet kan. De communicatie is open en vriendschappelijk. We gaan zelfs regelmatig lekker samen wat eten en drinken. Ook bij de opdrachtgevers is Lucia een graag geziene kracht. Als ik Lucia zou kunnen klonen, zou ik het zo doen! Ze is een echte topper.


Bianca

Van heftruckchauffeur naar zorgverlener… Ik heb mijn roeping gevonden!

lees het verhaal van Bianca
Lotte

Mijn moeder heeft altijd in de zorg gewerkt. Ik wist al vrij snel: dat wil ik ook.

lees het verhaal van Lotte
Gonny

Ook al werk ik als ZZP'er, ik voel me nog steeds een collega!

lees het verhaal van Gonny
Petra

Door DNZB kan ik me focussen op het verlenen van zorg.

lees het verhaal van Petra
Corina

Ik zorgde altijd al voor iedereen en heb besloten daar mijn werk van te maken.

lees het verhaal van Corina
Hanna

Ik geef al mijn cliënten de aandacht en liefde die zij verdienen.

lees het verhaal van Hanna

Meld je aan bij DNZB

Met onze landelijke dekking is er altijd een locatie in de buurt!

Aanmelden bij DNZB
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01