Ik ben Letitia, zorgverbeteraar! Met plezier via DNZB

Ik ben Letitia, zorgverbeteraar! Met plezier via DNZB

Waarom werk ik in de zorg?

Ik werk al 25 jaar in de zorg! Ik vind de zorg uitdagend, omdat je continu veel leert en het afwisselend werk is. Je gaat met verschillende mensen - met dus verschillende karakters - om. Eigenlijk zit de zorg al van jongs af aan in me. Ik verplaats me in de situatie van anderen, om te weten te komen wat diegene echt nodig heeft. Ik wil anderen zo goed en efficiënt mogelijk helpen. Om dan te zien dat mensen opbloeien, is zo fijn!

Waarom via DNZB?

DNZB was mijn eerste ervaring met een bemiddelingsbureau. Er waren meteen veel opdrachten die bij mij pasten. Ik heb een gezin en zoek dus vooral korte diensten. Die kon DNZB mij bieden. Ook de locaties waar ik veel werk zijn voor mij goed te bereiken. Ik vind het prettig dat ik echt gehoord word als ik met DNZB bel. De werkrelatie is erg fijn.

Waarom ben ik ZZP’er?

De vrijheid die je krijgt als ZZP’er is voor mij de belangrijkste reden. Ook is het een voordeel dat je als ZZP'er meer verdient door bijvoorbeeld aftrekposten waar je gebruik van kunt maken. In het begin was ik bang dat ik niet genoeg werk zou hebben, maar de hoeveelheid aangeboden diensten heeft mij echt verbaasd. Als ZZP'er heb je meer verantwoordelijkheid, dat vind ik een erg aangenaam gevoel.

Max, bemiddelaar van Letitia

Met Letitia hebben wij een prettige werkrelatie. Wel vind ik het jammer dat we elkaar de afgelopen tijd zo weinig hebben gesproken, maar geen nieuws is goed nieuws, zullen we maar zeggen! Ik weet dat Letitia doorgepland wordt en dat ze daarom genoeg werk heeft. Dat vind ik belangrijk. Letitia is een oprecht persoon, die met veel energie en liefde haar werk beoefent. Een waar voorbeeld voor andere ZZP'ers!

Sevgi, collega van Letitia

Letitia is een persoon met het hart op de juiste plek. Ze zorgt met veel liefde en geduld voor de cliënten, biedt een luisterend oor en neemt haar vak serieus. Ik ken Letitia als een gedreven persoon, die haar werk met veel passie doet! In de zorg is geen dag hetzelfde, maar Letitia doet haar werk elke dag met een grote glimlach. Ik kan altijd met haar contact opnemen en overleggen als dat nodig is. Letitia is een erg fijn iemand om mee te werken!


Sevgi

Ik kan echt genieten van de waardering die ik van mijn cliënten krijg.

lees het verhaal van Sevgi
Letitia

De zorg is een uitdagende sector, je leert continu en doet afwisselend werk.

lees het verhaal van Letitia
Harriet

Coachen, verzorgen en begeleiden vind ik het allerleukste werk dat er is!

lees het verhaal van Harriet
Laura

Vanaf mijn 6e riep ik al: ik ga later voor bejaarden zorgen!

lees het verhaal van Laura
Hanna

Ik geef al mijn cliënten de aandacht en liefde die zij verdienen.

lees het verhaal van Hanna
Anita

Door mijn werk groei ik als persoon, door naar de mensen te kijken en te luisteren.

lees het verhaal van Anita

Meld je aan bij DNZB

Met onze landelijke dekking is er altijd een locatie in de buurt!

Aanmelden bij DNZB
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01