Ik ben Laura, zorgverbeteraar! Met plezier via DNZB

Ik ben Laura, zorgverbeteraar! Met plezier via DNZB

Waarom werk ik in de zorg?

Vanaf mijn 6e riep ik al: "Ik ga later voor bejaarden zorgen!" Op mijn 18e ben ik begonnen met de BOL opleiding Verzorgende niveau 3. Later ben ik met BBL niveau 4 gestart in het ziekenhuis, maar ik miste de ouderenzorg en stopte daarom met de opleiding. Later ben ik gaan werken in de palliatieve intensieve zorg en heb ik de overstap gemaakt naar de crisis opname PG, tijdelijk verblijf en revalidatie. Hier heb ik alsnog mijn niveau 4 opleiding afgemaakt en mijn EVV behaald!

Waarom via DNZB?

Collega's van mij stonden al ingeschreven en vertelden mij over DNZB. DNZB was mijn eerste contact met een bemiddelingsbureau. In juni 2017 ben ik deels gestart als ZZP'er en in september 2017 ben ik volledig overgestapt. DNZB heeft een groot aanbod aan werkzaamheden. De lijntjes zijn kort en ik vind het prettig dat we ook af en toe kunnen bijkletsen. Bij DNZB kan ik mijn verhaal kwijt.

Waarom ben ik ZZP’er?

Het doet me goed om mensen met name in hun thuissituatie te helpen. Elke dag is anders en dat heb ik nodig. Ik haal voldoening uit de tevredenheid en glimlach van de mensen. ZZP'er zijn geeft me vrijheid. De grote variëteit aan werkzaamheden geeft mij ervaring en inzicht. Ik vind het fijn om mijn ervaringen over te kunnen dragen aan anderen, zodat ook zij daar hun voordeel mee kunnen doen.

Linda, opdrachtgever van Laura

Ik werk bij Thebe, een organisatie die zorg biedt in de regio Midden- en West-Brabant, op zorglocaties of bij mensen thuis. Laura is als ZZP'er aangetrokken om te ondersteunen tijdens de vakantieperiode en bij ziekte in het zelfstandige Buurtteam. Voordat ze echt begon, heeft ze 3 diensten meegelopen met collega's. Het klikte direct. Laura is zelfstandig en ligt goed bij zowel cliënten als collega's! Ze heeft voor iedereen een gezellig praatje en is iemand met een echt zorghart.

Hilde, bemiddelaar van Laura

Het is heel plezierig om met Laura samen te werken! Ze is duidelijk in haar communicatie en denkt altijd mee om zorgvragen in te vullen. Vaak wordt Laura teruggevraagd bij de organisatie waar ze werkt, een goed teken dus! Laura komt regelmatig bij ons langs in Oisterwijk voor een bakje koffie en een praatje. We leren elkaar steeds beter kennen. Laura is eerlijk, serieus en een voorbeeld voor velen!


Bianca

Van heftruckchauffeur naar zorgverlener… Ik heb mijn roeping gevonden!

lees het verhaal van Bianca
Sevgi

Ik kan echt genieten van de waardering die ik van mijn cliënten krijg.

lees het verhaal van Sevgi
Shany

Als zorgverlener ben je een luisterend oor, soms zelfs bijna een familielid.

lees het verhaal van Shany
Corrie

Ik werd ZZP’er toen mijn vriendin ernstig ziek werd. Zo kon ik er echt voor haar zijn.

lees het verhaal van Corrie
Hanna

Ik geef al mijn cliënten de aandacht en liefde die zij verdienen.

lees het verhaal van Hanna
Noris

Ik lever iedereen de zorg die ik mijn familie ook zou leveren.

lees het verhaal van Noris

Meld je aan bij DNZB

Met onze landelijke dekking is er altijd een locatie in de buurt!

Aanmelden bij DNZB
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01