Ik ben Grace, zorgverbeteraar! Met plezier via DNZB

Ik ben Grace, zorgverbeteraar! Met plezier via DNZB

Waarom werk ik in de zorg?

Ik ben in Afrika geboren en ben al vanaf mijn tiende altijd bezig met het verzorgen van mijn familie. In 2002 ben ik naar Nederland verhuisd om te starten met de opleiding tot Verpleegkundige niveau 4. Daarnaast heb ik een Nederlandse taalcursus gevolgd. Het maakt mij trots als iemand zich beter gaat voelen, dat is een van de belangrijkste drijfveren in mijn werk.

Waarom via DNZB?

In 2014 heb ik mij ingeschreven bij DNZB omdat ik het tegen kwam op het internet. Na een leuk intakegesprek bij mij thuis kon ik meteen aan de slag. DNZB heeft mij ook geholpen bij het afsluiten van een Beroepsaansprakelijkheidsverzekering. DNZB is erg flexibel, heeft veel opdrachten en zit in de regio waar ik graag werk. DNZB biedt mij door de vele diensten veel zekerheid. Dit geeft mij een vertrouwd gevoel.

Waarom ben ik ZZP’er?

Als ZZP'er heb ik zelf alles onder controle. Het geeft me een vrij gevoel. Ik kan als ZZP'er ook langer naar Afrika als ik dat graag wil. De flexibiliteit die ik als ZZP'er heb is erg fijn en leuk: ik kom op veel verschillende plekken en ontmoet veel verschillende mensen!

Tanja, bemiddelaar van Grace

Wij werken al jaren met Grace samen. En altijd met een glimlach! Ze is een lieve, vriendelijke, zachtaardige dame die altijd vrolijk is. Ze is flexibel en denkt met je mee. Zelfs als wij op het laatste moment een opdracht aanbieden, staat ze voor de opdrachtgever en cliënten klaar.


Teuny

Werken in de zorg is het mooiste dat er is.

lees het verhaal van Teuny
Grace

Als iemand zich beter gaat voelen, maakt dat me trots.

lees het verhaal van Grace
Lucia

Als mensen gelukkig zijn met de door mij geboden zorg, ben ik ook gelukkig.

lees het verhaal van Lucia
Harriet

Coachen, verzorgen en begeleiden vind ik het allerleukste werk dat er is!

lees het verhaal van Harriet
Mandy

Ik was toe aan de vrijheid om zelf te kunnen bepalen waar en wanneer ik werk. Voor mij en mijn gezin is dit ideaal !

lees het verhaal van Mandy
Marcus

Als zelfstandige zonder personeel mag ik altijd kiezen of ik een beschikbare dienst wil of niet. Dit geeft een enorm gevoel van vrijheid.

lees het verhaal van Marcus

Meld je aan bij DNZB

Met onze landelijke dekking is er altijd een locatie in de buurt!

Aanmelden bij DNZB
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01