Ik ben Gonny, zorgverbeteraar! Met plezier via DNZB

Ik ben Gonny, zorgverbeteraar! Met plezier via DNZB

Waarom werk ik in de zorg?

Ik werk al 33 jaar in de zorg en vind het heerlijk. Ik wist al dat ik dit wilde toen ik heel klein was. Ik begon met mijn opleiding toen ik 17 was en ben het alleen maar leuker gaan vinden. Verzorgen zit in me. Ik ben geduldig en rustig en vind het heerlijk om mensen te helpen. Ik ben trots op wat ik doe: er zijn voor de mensen. De waardering die je terugkrijgt is ook fijn.

Waarom via DNZB?

Ik werk momenteel via twee bemiddelaars. Met DNZB is het contact heel fijn. De lijnen zijn kort en het contact is persoonlijk. Vorig jaar werd ik bijvoorbeeld geopereerd en was ik even uit de roulatie. Ik kreeg binnen 2 dagen een bos bloemen van DNZB, dat was zo leuk! Ik werd ook regelmatig gebeld voor een update, puur uit interesse en niet om me te pushen om weer aan het werk te gaan. Bij DNZB voel ik me oprecht gewaardeerd.

Waarom ben ik ZZP’er?

De vrijheid om je eigen uren in te delen is heerlijk. Je kunt zoveel werken als je wilt. Ik vond het heel fijn dat mijn bemiddelaar mij begeleidde met het starten als ZZP’er: langs de KvK gaan, echt een bedrijf opzetten… En ook al werk ik nu als ZZP’er, ik voel me nog steeds echt een collega. Ik zou iedereen aanraden om als ZZP’er in de zorg te werken!

Bart, bemiddelaar van Gonny

Gonny is het toonbeeld van waarom ZZP’ers zo fijn zijn om in te zetten: ze is een goede verzorgende, maar ook heel flexibel. Ze is heel relaxt en gaat goed om met de planningen van haar opdrachtgevers. Van haar opdrachtgevers horen we vaak goede geluiden. Samen met haar collega-ZZP’er Petra wordt ze regelmatig teruggevraagd als er een dienst vrij komt!

Petra, collega van Gonny

Met Gonny heb ik altijd veel lol, maar we voelen ook veel verantwoordelijkheid. We kunnen onderling goed schakelen en diensten van elkaar overnemen als dat nodig is. DNZB denkt hier goed in mee en is altijd bereid om te helpen. Met Gonny werken is geweldig: we hebben het heel gezellig en botsen nooit. Ook buiten onze diensten spreken we elkaar regelmatig.


Jacintha

Het is fijn om met andere ZZP'ers van gedachten te wisselen en advies uit te wisselen.

lees het verhaal van Jacintha
Anita

Door mijn werk groei ik als persoon, door naar de mensen te kijken en te luisteren.

lees het verhaal van Anita
Sandra

Met mijn werk kan ik het leven van mensen echt aangenamer maken.

lees het verhaal van Sandra
Isaac

Ik heb gevoetbald op hoog niveau, maar wilde meer voor anderen betekenen.

lees het verhaal van Isaac
Laura

Vanaf mijn 6e riep ik al: ik ga later voor bejaarden zorgen!

lees het verhaal van Laura
Peggy

Door positieve verhalen van een vriendin durfde ik ook als ZZP'er te beginnen.

lees het verhaal van Peggy

Meld je aan bij DNZB

Met onze landelijke dekking is er altijd een locatie in de buurt!

Aanmelden bij DNZB
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01