Ik ben Corrie, zorgverbeteraar! Met plezier via DNZB

Ik ben Corrie, zorgverbeteraar! Met plezier via DNZB

Waarom werk ik in de zorg?

Daar kan ik heel kort over zijn: zorg is mijn passie! Toen ik 15 jaar en 7 maanden was, ben ik een interne opleiding gaan doen en heb ik mijn diploma Verzorgende IG gehaald. Ik heb jarenlang vaste uren gewerkt in de instelling en ben daarna naast mijn 16-urige dienstverband gaan freelancen. Ik heb uiteenlopende soorten zorg verricht, maar mijn hart ligt bij palliatieve zorg en ziekenhuis zorg.

Waarom via DNZB?

Steeds op mijn weg naar huis reed ik langs een prachtige zorginstelling. Op een dag ben ik naar binnen gestapt en vroeg ik of ze opdrachten voor mij hadden als ZZP'er! Ik werd goed ontvangen en er werd me verteld dat ik contact op moest nemen met DNZB: zij regelden alles voor hen. Zo kwam ik in contact met Twan en zijn team. DNZB denkt erg goed mee en heeft een divers aanbod aan werkzaamheden. Ik hou ervan! Door afwisseling van werk blijft mijn energielevel op peil.

Waarom ben ik ZZP’er?

Toen mijn vriendin ernstig ziek werd, heb ik ervoor gekozen om volledig ZZP’ er te worden. Dit gaf mij de ruimte om er voor haar te zijn, voor haar te zorgen. Na haar overlijden heb ik besloten om me volledig te focussen op het zijn van ZZP'er. Het maken van je eigen keuzes en de vrijheid die het biedt zijn voor mij belangrijke redenen om ZZP’er te zijn. Maar ook de afwisseling in werkzaamheden is fijn. Het houdt me alert en ik hospitaliseer niet!

Twan, bemiddelaar van Corrie

Werken met Corrie is een feestje! Corrie praat met een lach, maar is ook gezond kritisch als dat nodig is. Ze heeft veel ervaring in de zorg, denkt met haar opdrachtgevers mee en zoekt mee naar oplossingen. Ik kan altijd een beroep op Corrie doen om een zieke collega op te vangen. Ze is gemotiveerd, altijd bereid om te helpen en een graag geziene ZZP'er bij opdrachtgevers! Ik vind Corrie een ondernemende vrouw met flair.


Corina

Ik zorgde altijd al voor iedereen en heb besloten daar mijn werk van te maken.

lees het verhaal van Corina
Lotte

Mijn moeder heeft altijd in de zorg gewerkt. Ik wist al vrij snel: dat wil ik ook.

lees het verhaal van Lotte
Jacintha

Het is fijn om met andere ZZP'ers van gedachten te wisselen en advies uit te wisselen.

lees het verhaal van Jacintha
Miene

Het is makkelijk om diensten via MijnDNZB aan te nemen, zo kan ik zelf bepalen wanneer en hoeveel ik wil werken.

lees het verhaal van Miene
Marcus

Als zelfstandige zonder personeel mag ik altijd kiezen of ik een beschikbare dienst wil of niet. Dit geeft een enorm gevoel van vrijheid.

lees het verhaal van Marcus
Kimberley

Als beginnende ZZP'er is het onwijs fijn dat DNZB je een handje helpt.

lees het verhaal van Kimberley

Meld je aan bij DNZB

Met onze landelijke dekking is er altijd een locatie in de buurt!

Aanmelden bij DNZB
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01