Ik ben Bianca, zorgverbeteraar! Met plezier via DNZB

Ik ben Bianca, zorgverbeteraar! Met plezier via DNZB

Waarom werk ik in de zorg?

Als je mij een paar jaar terug had gevraagd of ik in de zorg wilde werken, had ik "nee" gezegd. Ik heb hiervoor 22 jaar als heftruckchauffeur gewerkt. Alles ging goed, tot de crisis kwam. Mijn schoondochter werkte toen in de zorg en vond dat ik dat ook moest doen. Ze heeft mij stiekem opgegeven bij een stichting die de opleiding voorfinancierde en inmiddels werk ik al 4 jaar in de zorg. Ik kan met zekerheid zeggen: dit is mijn roeping!

Waarom via DNZB?

Ik werkte eerst als uitzendkracht, maar andere ZZP'ers vertelden mij dat ik zo een dief van mijn eigen portemonnee was. Ik wilde wel ZZP'er worden, maar wist niet hoe. Ik werd toen op het juiste moment benaderd door een ZZP'er die mij alles heeft uitgelegd. Hierdoor werd ik overtuigd om ook als ZZP'er te werken. Ik heb DNZB gebeld, een erg leuk gesprek gehad en werk inmiddels al een tijdje prettig met hen samen!

Waarom ben ik ZZP’er?

Ik wilde graag voor mijzelf beginnen en het is financieel aantrekkelijker om als ZZP'er te werken. Daarbij komt nog dat het heerlijk is om onafhankelijk te zijn, mits je ook het administratieve gedeelte op orde hebt!

Max, bemiddelaar van Bianca

Bianca wordt door anderen vaak gezien als een lachebekje. Ik ken haar iets minder dan een jaar, maar kan dit zeker al beamen. Het is erg prettig om met Bianca samen te werken. Iedereen zal het met mij eens zijn als ik zeg dat ze een harde werker is die zich niet zomaar laat kennen! Ze is iemand die ik direct aan mijn eigen grootouders zou toevertrouwen.

Letitia, collega van Bianca

Ik ken Bianca als een harde werker. Bianca weet van aanpakken en weet het overzicht te bewaren. Ze is erg collegiaal, kan goed in een team samenwerken, maar is ook zelfstandig in haar werk. Ik ken Bianca als een super vrolijke tante. Ze brengt iedereen aan het lachen, is erg levendig en laat met haar vrolijke lach de omgeving leven!


Anita

Door mijn werk groei ik als persoon, door naar de mensen te kijken en te luisteren.

lees het verhaal van Anita
Miene

Het is makkelijk om diensten via MijnDNZB aan te nemen, zo kan ik zelf bepalen wanneer en hoeveel ik wil werken.

lees het verhaal van Miene
Marcus

Als zelfstandige zonder personeel mag ik altijd kiezen of ik een beschikbare dienst wil of niet. Dit geeft een enorm gevoel van vrijheid.

lees het verhaal van Marcus
Gonny

Ook al werk ik als ZZP'er, ik voel me nog steeds een collega!

lees het verhaal van Gonny
Hanna

Ik geef al mijn cliënten de aandacht en liefde die zij verdienen.

lees het verhaal van Hanna
Mandy

Ik was toe aan de vrijheid om zelf te kunnen bepalen waar en wanneer ik werk. Voor mij en mijn gezin is dit ideaal !

lees het verhaal van Mandy

Meld je aan bij DNZB

Met onze landelijke dekking is er altijd een locatie in de buurt!

Aanmelden bij DNZB
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01