Ik ben Bianca, zorgverbeteraar! Met plezier via DNZB

Ik ben Bianca, zorgverbeteraar! Met plezier via DNZB

Waarom werk ik in de zorg?

Als je mij een paar jaar terug had gevraagd of ik in de zorg wilde werken, had ik "nee" gezegd. Ik heb hiervoor 22 jaar als heftruckchauffeur gewerkt. Alles ging goed, tot de crisis kwam. Mijn schoondochter werkte toen in de zorg en vond dat ik dat ook moest doen. Ze heeft mij stiekem opgegeven bij een stichting die de opleiding voorfinancierde en inmiddels werk ik al 4 jaar in de zorg. Ik kan met zekerheid zeggen: dit is mijn roeping!

Waarom via DNZB?

Ik werkte eerst als uitzendkracht, maar andere ZZP'ers vertelden mij dat ik zo een dief van mijn eigen portemonnee was. Ik wilde wel ZZP'er worden, maar wist niet hoe. Ik werd toen op het juiste moment benaderd door een ZZP'er die mij alles heeft uitgelegd. Hierdoor werd ik overtuigd om ook als ZZP'er te werken. Ik heb DNZB gebeld, een erg leuk gesprek gehad en werk inmiddels al een tijdje prettig met hen samen!

Waarom ben ik ZZP’er?

Ik wilde graag voor mijzelf beginnen en het is financieel aantrekkelijker om als ZZP'er te werken. Daarbij komt nog dat het heerlijk is om onafhankelijk te zijn, mits je ook het administratieve gedeelte op orde hebt!

Max, bemiddelaar van Bianca

Bianca wordt door anderen vaak gezien als een lachebekje. Ik ken haar iets minder dan een jaar, maar kan dit zeker al beamen. Het is erg prettig om met Bianca samen te werken. Iedereen zal het met mij eens zijn als ik zeg dat ze een harde werker is die zich niet zomaar laat kennen! Ze is iemand die ik direct aan mijn eigen grootouders zou toevertrouwen.

Letitia, collega van Bianca

Ik ken Bianca als een harde werker. Bianca weet van aanpakken en weet het overzicht te bewaren. Ze is erg collegiaal, kan goed in een team samenwerken, maar is ook zelfstandig in haar werk. Ik ken Bianca als een super vrolijke tante. Ze brengt iedereen aan het lachen, is erg levendig en laat met haar vrolijke lach de omgeving leven!


Letitia

De zorg is een uitdagende sector, je leert continu en doet afwisselend werk.

lees het verhaal van Letitia
Shany

Als zorgverlener ben je een luisterend oor, soms zelfs bijna een familielid.

lees het verhaal van Shany
Teuny

Werken in de zorg is het mooiste dat er is.

lees het verhaal van Teuny
Sandra

Met mijn werk kan ik het leven van mensen echt aangenamer maken.

lees het verhaal van Sandra
Laura

Vanaf mijn 6e riep ik al: ik ga later voor bejaarden zorgen!

lees het verhaal van Laura
Isaac

Ik heb gevoetbald op hoog niveau, maar wilde meer voor anderen betekenen.

lees het verhaal van Isaac

Meld je aan bij DNZB

Met onze landelijke dekking is er altijd een locatie in de buurt!

Aanmelden bij DNZB
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01