Ik ben Anita, zorgverbeteraar! Met plezier via DNZB

Ik ben Anita, zorgverbeteraar! Met plezier via DNZB

Waarom werk ik in de zorg?

De zorg is mijn passie! Ik vind het geweldig om mensen te kunnen helpen en werk in alle facetten van de zorg. Als het mij lukt om iemand zich een stukje beter te laten voelen, ben ik daar zo dankbaar voor. Het maak me gelukkig. Ook kun je, ondanks alle ellende, onwijs veel lol hebben met cliënten. Door mijn werk groei ik als persoon, door naar de mensen te kijken en te luisteren. Dat maakt het mooi.

Waarom via DNZB?

Ik wilde me breed oriënteren en DNZB Nijmegen kwam eigenlijk gewoon op mijn pad. Het bevalt onwijs goed. Ik vind het heerlijk om met DNZB Nijmegen samen te werken, ze zijn er altijd voor je. Je kunt bellen, mailen, appen... Ik zoek de diversiteit in mijn werk en als ik wat anders wil, bespreek ik dat met Astrid. Ze weet precies wat ik leuk vind en filtert eerst het aanbod voor me. Als ze het daarna aan mij doorgeeft, zit er altijd wel wat tussen!

Waarom ben ik ZZP’er?

In 2010 heb ik bewust de overstap naar ZZP'er gemaakt. In mijn vaste baan voelde ik me beperkt: ik kon me niet bezighouden met alle facetten van de zorg. In de thuiszorg kun je bijvoorbeeld alleen werken met mensen die thuis wonen. Een zorginstelling of terminale zorg krijg je dan niet mee. Als ZZP'er kan ik zelf kiezen wat ik doe en kan ik mijn eigen tijd indelen. Ik heb nu veel meer vrijheid en dat vind ik belangrijk.

Astrid, bemiddelaar van Anita

Anita is rustig, weloverwogen en goedlachs. Ze brengt een enorme hoeveelheid ervaring met zich mee en doet het ontzettend goed. Door haar enthousiasme en drive krijgt Anita snel de handen op elkaar. Mensen voelen haar positiviteit, wat aanstekelijk werkt. Anita denkt goed mee met de afdeling waar ze loopt. Ze is een ZZP'er waar we als DNZB Nijmegen graag mee werken, omdat ze heel betrouwbaar is. Ze is warm en zorgzaam, maar staat ook haar mannetje als het nodig is. Ze plant door en de klant ziet haar graag iedere maand weer terug. Als iemand het moeilijk heeft, is ze er voor diegene. Ze is trouw en loyaal en een echt lid van onze familie!


Hanna

Ik geef al mijn cliënten de aandacht en liefde die zij verdienen.

lees het verhaal van Hanna
Letitia

De zorg is een uitdagende sector, je leert continu en doet afwisselend werk.

lees het verhaal van Letitia
Sevgi

Ik kan echt genieten van de waardering die ik van mijn cliënten krijg.

lees het verhaal van Sevgi
Mohamed

Ik ben van mezelf een ondernemend persoon. ZZP'er zijn past bij mij.

lees het verhaal van Mohamed
Corrie

Ik werd ZZP’er toen mijn vriendin ernstig ziek werd. Zo kon ik er echt voor haar zijn.

lees het verhaal van Corrie
Gonny

Ook al werk ik als ZZP'er, ik voel me nog steeds een collega!

lees het verhaal van Gonny

Meld je aan bij DNZB

Met onze landelijke dekking is er altijd een locatie in de buurt!

Aanmelden bij DNZB
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01