MijnDNZB

Zorginstellingen

Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt bezighouden met waar je écht van houdt en goed in bent: zorg verlenen. Meld je aan en ga aan de slag!

 

Koppeling planningssysteem Nedap en MijnDNZB bezegelt samenwerking.

De ouderenzorgorganisatie Laurens uit Rotterdam e.o. werkte tot voor kort alleen met het eigen planningssysteem van techbedrijf Nedap N.V. Door dit planningssysteem te koppelen aan MijnDNZB werd het voor de planners van Laurens mogelijk om voor het inplannen van vaste, flex en freelance zorgprofessionals in één systeem te werken, Waardoor de aandacht uit kan gaan naar medewerker en cliënt.

Onze openstaande opdrachten

ZZP-opdracht in Gelderland

Helpende (+) en VIG

Zomeropdracht Drenthe

Begeleider niveau 3, 4 en 5

Ben jij zzp'er in de zorg?

Meld je direct aan en bekijk onze opdrachten!

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Nieuwsgierig naar hoe onze klanten de samenwerking met ons ervaren? Beluister ze hieronder. 

Tabitha

Planner bij zorginstelling

Jeanne

Planner bij zorginstelling

Declan

Planner bij zorginstelling

Direct aan de slag om jouw planning rond te krijgen?

Neem contact met ons en we bespreken graag de mogelijkheden.

Zo gaan wij voor je aan de slag!

Van capaciteitsprobleem tot meer continuïteit en kwaliteit in jouw personeelsplanning.

Neem contact op

Via onze website neem je gemakkelijk contact met ons op. We nemen jouw aanvraag in behandeling en plannen vervolgens een kennismakingsgesprek in.

Kennismaking

We vinden het belangrijk om jouw organisatie goed te leren kennen, zodat we de juiste zzp’ers kunnen inzetten. We bespreken je vraag en willen ook graag weten hoe de perfecte zzp’er er voor jou uitziet.

Diensten uitzetten

We zetten jouw openstaande diensten uit in MijnDNZB. De opdrachten worden alleen aangeboden aan zzp’ers die passen binnen het gewenste profiel. Zo zorgen we ervoor dat we snel de juiste match kunnen maken.

Op naar succes!

Terwijl de zorgprofessionals voor je aan de slag gaan, zitten wij bij DNZB ook niet stil! Met de data die we uit MijnDNZB halen, zorgen we ervoor dat we zzp’ers zo efficiënt mogelijk kunnen inzetten. We letten hierbij op continuïteit en kwaliteit zodat jouw organisatie haar cliënten de meest optimale zorg kan bieden.