Vig-ers gezocht voor extramurale zorg (regio Nijmegen)

Ben jij die Verzorgende IG die het leuk vindt om mensen in hun thuissituatie te verzorgen en werk je zelfstandig? Dan zoeken we jou!

Organisatie
Voor een thuiszorgteam in de regio Nijmegen zoeken wij een zelfstandig werkende verzorgende IG voor minimaal 16 uur per week. De opdrachtgever is een van de grotere zorgorganisaties in de regio.

Functie
Je bent onderdeel van het team om zorg te leveren in de wijk. Samen bepaal je wat het beste plan is en in overleg voer je dat uit. Je gaat met eigen vervoer langs bij mensen thuis. Hierbij ben je je ervan bewust dat je binnenkomt in de veilige omgeving van de cliënt. Je weet de cliënt op zijn/haar gemakt te stellen en je in te leven in zijn/haar (zorg)behoefte.

Wij vragen
•Je beschikt over een afgeronde Verzorgende IG- of verpleegkundige opleiding
•Je bent integer en betrouwbaar
•Je bent flexibel inzetbaar vanaf minimaal 16 uur per week
•Je kan zelfstandig werken
•Je beschikt over eigen vervoer
•Je hebt de verplichte papieren op orde om als zzp’er te werken

Wij bieden
•Leuke, uitdagende en zelfstandige opdracht. In een team waar ze een zzp’er weten te waarderen om haar frisse inbreng.
•Ondersteuning bij het zelfstandig ondernemen, door o.a. het gemak dat alle administratieve rompslomp voor je wordt opgelost en een aantrekkelijk tarief.

Inlichtingen
Heb jij interesse in deze opdracht? Reageer dan via onderstaand formulier. Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met team DNZB Nijmegen via 024-2006980 of mail naar nijmegen@dnzb.nl.

Ben jij nog geen zzp’er, maar wil je dit wel worden? Dan helpen wij jou graag verder!

Hoe gaat het in z’n werk?

Wij helpen je aan de opdrachten die bij je passen. Benieuwd hoe het werkt? Dat zie je hier!

1. Aanmelden als zzp’er

Via onze website meld je je gemakkelijk aan als zzp’er. Als je alle benodigde documenten hebt, kun je die, na ontvangst van jouw MijnDNZB-inloggegevens, direct uploaden. Zo zorgen we voor een snelle, soepele aanmelding.

2. Eerste kennismaking

Als we al je documenten compleet hebben, plannen we een intake in. Daarin maken we kennis, stellen we onze opdrachtgevers aan je voor, bespreken we de opdrachten die je graag zou willen en leggen we je uit hoe wij werken.

3. Op zoek naar een opdracht!

Via MijnDNZB krijg je opdrachten aangeboden die passen bij jouw wensen. Zie je er één waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Accepteer de opdracht dan direct!

4. Je eerste opdracht

Tijd om aan de slag te gaan! Jij doet waar je goed in bent, terwijl wij ervoor zorgen dat je facturen worden gemaakt en je tijdig wordt uitbetaald. Fijn, toch?

Enthousiast over deze opdracht?

Meld je dan aan bij De Nederlandse Zorg Bemiddelaar via het onderstaande formulier! 

Heb je nog vragen over deze opdracht?