Ben jij op zoek naar een uitdagende stage bij de leukste bemiddelaar van Nederland? Lees dan snel verder!

 • Hoofdkantoor
 • Als Stagiaire
Deel dit nieuws

Wij hebben op het kantoor geen mascotte in de vorm van een bedrijfshond, wel een plant die we soms vergeten water te geven. Onze borrels zijn legendarisch en de sfeer is hilarisch! Maar daarnaast werken wij iedere dag ook erg hard om alle opdrachtgevers te voorzien van het juiste zorgpersoneel (ook belangrijk om te weten).

 

De Nederlandse Zorg Bemiddelaar (DNZB) is gespecialiseerd in het bemiddelen van ZZP’ers voor zorginstellingen. En wij bieden ZZP’ers ondersteuning bij het zelfstandig ondernemerschap. Zorginstellingen helpen wij bij het oplossen van hun vacatureruimte. Persoonlijk contact, kwaliteit van zorg en servicegericht; dat zijn de kenmerken van onze dienstverlening aan zowel ZZP-ers als zorginstellingen.

 

Als jong en groeiend bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste, initiatiefrijke (HBO-) stagiaires. In overleg kunnen we een stageopdracht ontwikkelen die aansluit bij jouw opleiding, persoonlijke interesses en DNZB. Je gaat in ieder geval aan de slag met onder andere:

 • Planning voor meerdere zorginstellingen vanuit ons kantoor in Maassluis;
 • Accountmanagement voor zowel zorginstellingen als ZZP’ers;
 • Actief deelnemen in het team van DNZB.

 

In ruil bieden wij een stagevergoeding, je doet mee aan onze uitjes, een dynamische werkomgeving en een ontzettend enthousiast team om mee samen te werken. Wellicht sleep je er zelfs een dienstverband uit en worden we in de toekomst officieel collega’s!

 

Wie:                           2e jaars of hoger
Locatie:                     Maassluis
Wanneer:                  Februari 2019 (kan in overleg ook eerder of later)

Aantal uur:               Minimaal 3 dagen per week

Opleiding:                 Bedrijfskunde, Toegepaste Psychologie, Management en/of HRM

 

Bel, mail of stuur een postduif inclusief bericht en/of CV naar onze recruiter, Michelle! Je kan haar bereiken op 010-2231148, toets 5 in het keuzemenu of mailen naar recruitment@dnzb.nl. Je mag natuurlijk ook gezellig langskomen bij ons op kantoor!

 • Hoofdkantoor
 • Als Stagiaire
Deel dit nieuws

Interesse in deze opdracht?

 • Kopie CV (Optioneel)
  Kies bestand
 • De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01