Wist jij dit al over DNZB?

 • 30 november 2018
 • Landelijk
Deel dit nieuws

Het is zover, naast interessante weetjes uit de sector en over het ZZP’erschap, delen we nu ook weetjes over DNZB. Want wij als bemiddelaar informeren jou maar al te graag over de leukste bemiddelaar van Nederland! ;-)

In de afgelopen jaren is er veel veranderd in en rondom DNZB. Veranderingen waar we maar al te trots op zijn! Daarom zetten we vandaag de leukste weetjes voor jou op een rij.

Wist je dat DNZB…

 • is ontstaan in het jaar 2011 en ondertussen samenwerkt met vele zorginstellingen door heel Nederland? Met een breed aanbod aan opdrachten hebben wij voor al onze ZZP’ers altijd een passend aanbod. De nieuwste opdrachten vind je altijd door in te loggen op MijnDNZB, maar kijk ook zeker eens bij onze opdrachten om een klein inkijkje te krijgen in wat wij zoal te bieden hebben.
 • … op 19 locaties door heel Nederland te vinden is? Al onze DNZB collega’s uit elke provincie staan voor jou klaar, zodat jij kunt doen wat je het liefste doet: zorg verlenen!
 • … meer dan 2.500 zelfstandige zorgverleners in haar bestand heeft? Bij onze ZZP’er staat liefde voor de zorg voorop. Onze ZZP’ers hebben alle hun eigen verhaal. De verhalen van Mohamed, Laura, Corrie en alle andere DNZB ZZP’ers kun je hier lezen.
 • … Amsterdam twee nieuwe DNZB-aanwinsten heeft sinds november 2018? Mirthe en Emiel staan met liefde voor je klaar! Benieuwd naar onze nieuwste toppers? Neem gerust contact met ze op voor een leuk praatje of natuurlijk een nieuwe opdracht bij jou in de buurt.

En wist je ook dat DNZB…

 • constant aan het vernieuwen is om het onze ZZP’ers zo makkelijk mogelijk te maken? Zo hebben wij in 2018 na veel hard werken, zweet en coderen (oké, niet wijzelf… Daar hebben we een goed stel nerds voor ingeschakeld) onze website helemaal vernieuwd. Daarnaast zijn we bezig met nog veel meer ontwikkelingen. Wil je meedenken of ons laten weten wat je ervan vindt? We horen het graag!
 • … voor haar ZZP’er online een VOG kan aanvragen? Dit is makkelijker voor jou en daarnaast ook nog eens goedkoper. Meer weten? Bel naar 010-2231148 of neem contact op met een vestiging bij jou in de buurt.
 • … jou zo goed mogelijk probeert te informeren over wat jij nodig hebt als ZZP’er? Bekwaamheid en bevoegdheid is van groot belang voor elke zorgverlener. Meer weten over de documenten die jij nodig hebt als ZZP’er? Lees dan onze andere blogs!
 • … ook actief is op sociale media? Hier delen wij o.a. onze leuke DNZB weetjes, opdrachten, maar ook onze dagelijkse bezigheden op kantoor! Op de hoogte blijven? Dat kan! Volg ons hoofdkantoor hier of zoek via Facebook naar een vestiging bij jou in de buurt.

Zo, dat waren onze weetjes voor vandaag! Kun je er niet genoeg van krijgen en wil je meer weten? Dat snappen wij maar al te goed ;-). Lees vooral onze andere nieuwsberichten of volg ons op Facebook!

 • 30 november 2018
 • Landelijk
Deel dit nieuws

Meld je aan bij DNZB

Met onze landelijke dekking is er altijd een locatie in de buurt!

Aanmelden bij DNZB
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01