Werken via zorg bemiddelaar DNZB

  • 07 februari 2019
  • Landelijk
Deel dit nieuws

Wil je als ZZP’er in de zorg gaan werken? En lijkt jou het wel wat om via een bemiddelingsbureau aan de slag te gaan? In dit artikel vertellen we je wat meer over het werken als zelfstandige via De Nederlandse Zorg Bemiddelaar.

Wat is een bemiddelingsbureau?

Een bemiddelingsbureau (het zegt het eigenlijk al) bemiddelt en koppelt zorgvragers aan zelfstandige zorgaanbieders. Een bemiddelingsbureau kan worden vergeleken met een makelaar: een makelaar verkoopt geen huis aan jou, maar ontvangt een vergoeding voor de bemiddeling bij de verkoop. Wij als DNZB zorgen ervoor dat jij aan de slag kunt bij diverse opdrachtgevers en staan altijd voor je klaar als je vragen hebt!

Wat zijn de voordelen?

Als je via DNZB aan de slag gaat hoef je niet meer opzoek naar opdrachtgevers. Wij nebben namelijk al een heleboel opdrachten voor jou klaar staan! Door te werken via een zorg bemiddelaar vergroot je je netwerk en zorg je ervoor dat je zelf niet hoeft te werven. Bij DNZB kun je zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent, waardoor je bij wijze van spreken van opdracht naar opdracht rolt.

DNZB is op de hoogte van de (nieuwe) wettelijke regels. We helpen je maar al te graag als je hier vragen over hebt. Bij DNZB nemen we bovendien een groot deel  van jouw administratie uit handen en regelen we voor jou de afspraken met opdrachtgevers! 

Werken via De Nederlandse Zorg Bemiddelaar

Bij DNZB vinden we het belangrijk dat je een collegiaal gevoel hebt, ondanks het feit dat je werkt als zelfstandige. We hebben veel contact, staan 24/7 voor je klaar en doen er alles aan om voor jou de juiste opdrachten te selecteren. Benieuwd naar onze opdrachten? De Nederlandse Zorg Bemiddelaar heeft een landelijke dekking en daarom voldoende opdrachten bij jou in de buurt!

Als je via DNZB aan de slag gaat, hebben we eerst een kennismakingsgesprek. We controleren of je al je documenten op orde hebt en daarna kun je direct aan de slag gaan! Zin in? Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek via deze pagina of door te bellen naar 010-233 11 48!

  • 07 februari 2019
  • Landelijk
Deel dit nieuws

Meld je aan bij DNZB

Met onze landelijke dekking is er altijd een locatie in de buurt!

Aanmelden bij DNZB
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01