Samen maken wij de zorg beter!

  • 30 mei 2019
  • Landelijk
Deel dit nieuws

Samen maken wij de zorg beter! Wij horen het je al denken, hoe doen zij dit dan?

Eén van de belangrijkste redenen waarom zorgprofessionals hun vak uitoefenen is de motivatie om andere mensen beter te maken of voor hulpbehoevende mensen te zorgen. Zij vinden het belangrijk om naast het leveren van goede zorg ook de tijd te nemen voor de cliënten. Een praatje maken, een kopje koffie drinken en een luisterend oor bieden, verhoogt de kwaliteit van de zorg. Dit maakt het verschil in de beleving van de cliënt.

Als bemiddelaar van zorgprofessionals herkennen wij ons hierin en voelen wij ons heel erg betrokken bij de zorg, de zorgprofessionals en de cliënten. Daarbij staat voor ons één ding centraal: cliënten verwachten en verdienen zinvolle, toegankelijke en kwalitatief goede zorg! Wij willen graag ons steentje bijdragen aan de kwaliteit van de zorg. Dit kan wat ons betreft alleen door samen te werken, te investeren in de persoonlijke relatie en de wensen en behoeften van zowel de zorgprofessional, de zorgorganisatie en hun cliënten te kennen.

"Over welke competenties beschikt hij of zij? Waar zit zijn of haar kracht?"

Voor zorgprofessionals zorgen we ervoor dat zij de zorg kunnen verlenen die bij hun competenties past. Zo kunnen ze optimaal bijdragen aan de kwaliteit van de dienstverlening van instellingen. Al tijdens onze eerste telefonische kennismaking vormen wij ons een beeld van de zorgprofessional. Hierna wordt, bij een positieve indruk, een intakegesprek ingepland. In het intakegesprek gaan we dieper in op de competenties, de motivatie, de ervaring en de achtergrond. Over welke competenties beschikt de zorgprofessional? Waar zit zijn of haar kracht? Wat vindt hij/zij het leukst om te doen? Waar haalt hij/zij hun passie uit? Waar bij de één zijn of haar hart in de ouderenzorg ligt, ligt deze bij de ander weer in de gehandicaptenzorg. Door de vraag van de zorgorganisatie naast de wensen van de zorgprofessionals te leggen ontstaat de juiste match en kunnen we de gewenste kwaliteit borgen.

"Veel tijd besparen door inzet MijnDNZB"

Het is bekend dat veel zorgorganisaties een personeelstekort hebben. Het gaat hierbij zowel om structurele tekorten aan personeel, als het opvullen van plotselinge tekorten vanwege zwangerschapsverlof, ziekte van personeel of piekdruktes. Als bemiddelaar proberen wij hier zo goed mogelijk op in te spelen door tijdelijke of langdurige inzet van gekwalificeerde en gemotiveerde ZZP’ers. Door het gebruik van ons online planningssysteem MijnDNZB besparen wij veel tijd en zorgen we voor de juiste match!

Door onze jarenlange samenwerking met zorgorganisaties en met zorgprofessionals zijn we samen in staat de continuïteit en kwaliteit van dienstverlening te verbeteren. Dit zorgt ervoor dat zowel de instellingen, als de zorgprofessionals de focus kunnen leggen op hun belangrijkste taak:

Goede zorg verlenen!

  • 30 mei 2019
  • Landelijk
Deel dit nieuws

Meld je aan bij DNZB

Met onze landelijke dekking is er altijd een locatie in de buurt!

Aanmelden bij DNZB
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01