Ontmoet team Nijmegen!

  • 28 maart 2019
  • Landelijk
Deel dit nieuws

Vorige maand hebben we je voorgesteld aan het team van DNZB Rotterdam. Gemist, maar wel benieuwd? Hier kun je kennis maken! Deze maand is het team van DNZB Nijmegen aan de beurt. Benieuwd naar het team en hun interesses? Lees dan gauw verder!

Vertel eens, wie zitten er in Team DNZB Nijmegen?

“Team Nijmegen bestaat uit Natasja, Sandra, Shireen, Jamilla en onze nieuwste aanwinst Aart-Jan. Shireen, Jamilla en Aart-Jan zijn alle drie redelijk nieuwe (maar behoorlijk welkome) gezichten: ze zijn begonnen in 2019. Natasja is al ruim 3 jaar de eigenaresse van DNZB Nijmegen. Ons team is divers en gemotiveerd en we zijn heel trots op wat we samen bereiken.”

 

Ook leuk om te weten: wat doen jullie in je vrije tijd?

“We doen allerlei leuke dingen in onze vrije tijd! We houden allemaal van feestjes en borrelen met vrienden en kunnen er erg van genieten om uit eten te gaan. Verder hebben we uiteenlopende interesses. Aart-Jan is vaak te vinden op het voetbalveld, waar hij samen met zijn vriendenteam de sterren van de hemel speelt. Shireen houdt het wat rustiger, maar is wel vaak met vrienden of familie. Jamilla gaat graag shoppen, maar vindt het ook lekker om een boek te lezen. De meest actieve leden uit ons team zijn wel Natasja en Sandra. Natasja gaat graag naar festivals, musea of leuke steden. Daarnaast is ze nog vrijwilliger bij de Hersen Stichting. Sandra zul je vaak op het water tegen komen: ze houdt van roeien!”

 

Wat weten wij nog niet van jullie?

“Shireen heeft erg veel feeling met de zorg, omdat zij voor haar werk als bemiddelaar heeft gewerkt als verpleegkundige. Aart-Jan houdt daarnaast erg van een broodje donner, hier kun je hem altijd wel voor wakker maken! Natasja probeert na een aantal jaar pauze weer het spelen van saxofoon op te pakken. Dat valt dan weer minder in het straatje van Sandra; zij luistert liever naar hardcore. Jamilla is tot een groot fan van schoenen en chocolade. Uiteraard is het voor ons geen probleem als ze wat meeneemt naar kantoor!”

 

Maak de zin af: jullie zijn pas echt tevreden als…

“We vinden de juiste bemiddeling erg belangrijk en vinden het een super leuke uitdaging om elke dag weer een goede match te maken tussen ZZP’ers en zorginstellingen. We zijn pas tevreden als we kunnen zeggen dat we dit met passie, plezier én kennis van zaken kunnen doen.”

 

Wat heeft DNZB Nijmegen te bieden?

“Wij gaan op zoek naar opdrachten die het beste bij jou passen in en rond de omgeving van Nijmegen, Den Bosch en Geldermalsen. Door de diversiteit aan zorginstellingen kunnen we veel aanbieden, we hebben een mooie mix van verschillende smaken. Met een dosis energie en een leuk team met informeel contact gaan we geen uitdaging uit de weg!"

  • 28 maart 2019
  • Landelijk
Deel dit nieuws

Meld je aan bij DNZB

Met onze landelijke dekking is er altijd een locatie in de buurt!

Aanmelden bij DNZB
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01