Ontmoet team DNZB Den Haag!

  • 11 april 2019
  • Landelijk
Deel dit nieuws

Deze maand stellen we je graag voor aan team DNZB Den Haag! We vertellen je natuurlijk regelmatig iets over de zorg en over het ZZP'erschap, maar die kennis moet natuurlijk ergens vandaan komen. Team Den Haag is dan een goede inspiratiebron. Bijna alle collega’s van DNZB Den Haag hebben wel ervaring in de zorg. Meer weten over het team, hun werkverleden en natuurlijk hun persoonlijke interesses? DNZB Den Haag stelt zich voor!

Vertel eens, wie zitten er in Team DNZB Den Haag?

In Team Den Haag zitten Bart, Charlotte, Michelle, Madelief en Anouk. “We hebben zo’n beetje allemaal ervaring in de zorg. Bart heeft op het flexbureau bij één van onze opdrachtgevers gewerkt. Michelle werkte in een verpleeghuis, ook bij één van onze opdrachtgevers en Anouk was coach in een verpleeghuis. Ook Charlotte werkte in de zorg. Ze heeft ervaring in de gehandicaptenzorg én is actief geweest als ZZP’er. Ze kent dus alle ins en outs wel van het ZZP'erschap! Madelief heeft geen ervaring in de zorg, maar wel veel verstand van computers. Ook niet verkeerd natuurlijk, want ze kan ons altijd uit de brand helpen!”

Ook leuk om te weten: wat doen jullie in je vrije tijd?

Team Den Haag is een sportief team. Bart is in zijn vrije tijd korfbaltrainer en coach en vindt het leuk om te gamen met zijn kinderen. Charlotte loopt graag hard in de duinen en houdt van obstakel runs. Michelle houdt van voetballen. Ze speelt zelf, maar kijkt ook graag naar wedstrijden van anderen. Madelief is gek op gamen en kijkt graag Netflix. Anouk probeert een beetje fit te blijven door te bootcampen, maar ze houdt ook erg van uit eten gaan en borrelen. “Eigenlijk houden we allemaal wel van een feestje of festival op z’n tijd!”

Wat weten wij nog niet van jullie?

Bart heeft een heel lieve vriendin die soms cadeautjes naar zijn werk stuurt. Altijd leuk als er weer wat binnen komt! Charlotte heeft drie kinderen, waarvan één tweeling. Michelle heeft net een huis gekocht in Vlaardingen, lekker dicht bij ons kantoor in Maassluis! Madelief is de enige linkshandige in ons team en Anouk heeft tot slot twee heel lieve naaktkatten, Mollie en Fien. Daar zien we ook regelmatig foto’s van voorbij komen in onze groepsapp!

Maak de zin af: jullie zijn pas echt tevreden als…

… de ZZP’ers en de zorgorganisaties tevreden zijn. “Als de ZZP’ers het naar hun zin hebben bij de verschillende locaties en de opdrachtgevers blij zijn met de ZZP’ers die hen komen helpen, slapen wij het lekkerst. Daarnaast vinden we het leuk om gesprekjes over de zakelijke dingen te combineren met leuke dingen als vakantie, zwangerschap, trouwen of een fijne ervaring op het werk. We vinden het super leuk om dit soort dingen van onze ZZP’ers te weten. Maar als iemand dat liever voor zichzelf houdt, is dat natuurlijk ook helemaal goed.”

Wat heeft DNZB Den Haag te bieden?

“Team Den Haag heeft veel gezelligheid en persoonlijke aandacht te bieden. Je weet wat je aan ons hebt. We zijn eerlijk en transparant en weten waar we het over hebben, dankzij onze werkervaring in het vak!”

  • 11 april 2019
  • Landelijk
Deel dit nieuws

Meld je aan bij DNZB

Met onze landelijke dekking is er altijd een locatie in de buurt!

Aanmelden bij DNZB
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01