Ontmoet team Breda!

  • 04 juli 2019
  • Landelijk
Deel dit nieuws

Het is weer tijd voor een voorstelronde. De vorige maanden hebben we voornamelijk de teams in de Randstad voorgesteld maar deze maand gaan we wat zuidelijker. Meer weten over de interesses en hobby’s van het team DNZB Breda? Lees dan snel verder!

Vertel eens, wie zitten er in Team DNZB Breda?

Rob, Paul en Stefan vormen team DNZB Breda.  Rob en Paul zijn in 2016 begonnen met DNZB Breda en Stefan is er bij gekomen vanaf februari 2019. “Paul en ik zijn broers, Stefan is al jarenlang een vriend van de familie. Daardoor kunnen we wel zeggen dat we een heel hecht team zijn”, aldus Rob.

Ook leuk om te weten: wat doen jullie in je vrije tijd?

“We zijn alle drie vrij sportief. Paul is regelmatig te vinden in de sportschool of op het voetbalveld. Stefan is ook graag met voetbal bezig, hij is trainer van een jeugdelftal en is zelf ook voetballer. Rob slaat graag een balletje op de golfbaan! Daarnaast proberen wij in de vrije tijd die wij hebben, zoveel mogelijk leuke dingen te doen met onze familie en vrienden.”

Wat weten wij nog niet van jullie?

“Paul verblijft graag op het eiland Curaçao en is daar dan ook regelmatig te vinden. Rob en Stefan hebben langere tijd samen gevoetbald op hoog niveau. We kunnen wel zeggen dat we in bijna alle stadions van Nederland een balletje hebben getrapt!”

Maak de zin af: jullie zijn pas echt tevreden als…

… wij de beste match tussen ze de zorgorganisaties en zorgprofessionals kunnen maken waardoor de cliënten snel zorg kunnen ontvangen maar ook de allerbeste zorg vanuit de waarden: persoonlijk, kwaliteit en gemak.”

Wat heeft DNZB Breda te bieden?

“Een dynamisch, persoonlijk team van drie jonge mannen. Wij hebben korte lijnen met de ZZP’ers en de zorgorganisaties. Een combinatie van hard werken en af en toe een geintje tussendoor, maakt het leuk om met ons samen te werken. Kom gerust langs in ons mooie pand in Prinsenbeek voor een kop koffie!”

  • 04 juli 2019
  • Landelijk
Deel dit nieuws

Meld je aan bij DNZB

Met onze landelijke dekking is er altijd een locatie in de buurt!

Aanmelden bij DNZB
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01