Ontmoet team Arnhem-Apeldoorn

  • 31 oktober 2019
  • Landelijk
Deel dit nieuws

Het is alweer een tijdje geleden dat wij een team hebben voorgesteld, hoog tijd voor een nieuwe voorstelronde! De laatste keer heeft team Breda wat over zichzelf verteld en nu is het de beurt aan Arnhem-Apeldoorn. Meer weten over de interesses en hobby’s van dit team? Lees dan snel verder!

Vertel eens, wie zitten er in Team DNZB Arnhem-Apeldoorn?

“Het team bestaat uit Guus, Michelle, Jip en Lonneke. Guus is in 2016 begonnen met DNZB Arnhem-Apeldoorn. Michelle is er bij gekomen vanaf september 2018 en Jip en Lonneke versterken het team sinds een aantal maanden.”

Ook leuk om te weten: wat doen jullie in je vrije tijd?

“Ik ben naast mijn werk bij DNZB ook blogger en freelance schrijver, voornamelijk gericht op de vrouwelijke gezondheid. Verder hou ik mij in mijn vrije tijd voornamelijk bezig met dansen, yoga en wandelen. Ook lezen, Netflixen en koffietjes drinken op het terras doe ik graag.” aldus Jip. Guus slaat graag een balletje op de golfbaan en Lonneke is druk in de weer met haar gezin en tuiniert graag. Michelle werkt naast haar baan bij DNZB ook nog als nagelstyliste. “Ik ben een gezelligheidsmens en een echte Bourgondiër.”

Wat weten wij nog niet van jullie?

“Dat Jip bezig is met de opleiding ‘Hormoon factor trainer’, zodra ze de opleiding heeft afgerond wil ze haar eigen praktijk openen en Michelle kan je wakker maken voor een goede saoto soep.”

Maak de zin af: jullie zijn pas echt tevreden als…

… “Als wij complimenten van onze ZZP’ers krijgen en onze DNZB BBQ goed bezocht wordt. Dat onze ZZP’ers zich thuis voelen bij DNZB en onze ambassadeurs zijn.”

Wat heeft DNZB Arnhem-Apeldoorn te bieden?

“We zijn laagdrempelig en hebben korte lijnen met de ZZP’ers en zorgorganisaties. Daarnaast vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk.”

 

  • 31 oktober 2019
  • Landelijk
Deel dit nieuws

Meld je aan bij DNZB

Met onze landelijke dekking is er altijd een locatie in de buurt!

Aanmelden bij DNZB
De Nederlandse Zorg Bemiddelaar B.V.KVK: 51899817BTW: NL850219322B01